Saját gyártású online magazinnal és továbbfejlesztett honlappal indítja jubileumi évadát a Müpa

A felhasználói élmény javítása és a jegyvásárlási folyamat optimalizálása mellett a széles programkínálatot fókuszba állító, letisztult dizájn is kiemelt szempont volt az oldal korszerűsítése során. A felfrissített megjelenés mellett egy másik nagy újdonság is várja azokat, akik a mupa.hu oldalra kattintanak: a megújult honlappal együtt Müpa Magazin+ néven vadonatúj online kulturális magazint is indított a huszadik évadát kezdő intézmény.

A Müpa régóta a folytonos megújulás elvét vallja. Nemcsak programszervezésében, de a hétköznapi teendők során is arra törekszik, hogy minden téren a lehető legjobbat nyújtsa a hozzájuk látogatóknak, tegyék azt akár személyesen, akár az online térben. E megújulási folyamat legutóbbi lépése az intézmény weboldalának teljes körű felújítása volt, amely több mint egy évet vett igénybe. A leginkább a mindennapi működésre irányuló technikai fejlesztések áttekinthetőbbé tették az intézmény programjait, illetve leegyszerűsítették a menüpontok közötti navigációt, asztali gépen és mobilon egyaránt. Ennek köszönhetően az intézmény honlapja még az átlagosnál jóval nagyobb forgalom – elővásárlások és kiemelt jegyértékesítési alkalmak – esetén is stabil, gyors és biztonságos működést tud biztosítani. Az új honlapon kiemelt figyelmet kaptak az otthon kényelméből is élvezhető, saját gyártású tartalmak, amelyek mostantól egy helyen, a megújult és napokon belül élesedő Müpa Home égisze alatt lesznek elérhetőek. Az élő koncertközvetítések, podcastepizódok és nyomtatott kiadványok mellett több mint száz új felvétel is felkerült a Müpa hűségprogramjának tagjai számára továbbra is korlátlanul elérhető platformra.

Az újdonságok sora azonban ezen felül is bővült: szeptember 17-én ugyanis elindult a Müpa új online kulturális és lifestyle magazinja is. A Müpa Magazin+ felületén az olvasók nemcsak a Müpa programjaihoz kapcsolódó írásokat és interjúkat olvashatnak, de a hetente többször frissülő oldalon a szórakoztató és edukatív tartalmak mellett a kulturális világ aktuális történéseire reflektáló hírek és tematikus lejátszási listák is megtalálhatóak lesznek. Ráadásul a megújult honlapstruktúrának köszönhetően az online magazinban megjelent tartalmak ezentúl az adott programok oldalán is elérhetőek lesznek, még szélesebb betekintést nyújtva a 2024/25-ös évad előadásaiba, és komplexebbé téve a látogatói élményt.

- bdpst24.hu

Check Also

Már Magyarországon is kaphatók a HUAWEI WATCH GT 5 okosóra-modellek

Továbbfejlesztett egészségfigyeléssel és szinte professzionális sportfunkciókkal érkezik az új okosóra-sorozat, ötvözve a látványos kialakítást a …