SENCOR: Ez a porszívó segít csökkenteni a takarításra fordított időt

  • Nemcsak porszívózni, hanem felmosni is lehet vele 

Átlagosan kevesebb mint egy órát töltenek az emberek porszívózással egy héten. A felmosással pedig körülbelül 30-60 percet. A Sencor bemutatja azt a készüléket, amivel nemcsak a porszívózásra, hanem a felmosásra fordított idő is megspórolható. 

A Sencor SRV 9185BK egy olyan intelligens robotporszívó, amely tökéletesen alkalmas kemény padlófelületek és szőnyegek porszívózására. A 35 cm széles és 9,8 cm magas készülék 28 wattos villanymotorral van ellátva, amely 3000 Pa maximális szívóteljesítményt tesz lehetővé. Nagy, 2600 mAh kapacitású lítiumion akkumulátorával egy feltöltéssel 140 percen keresztül üzemeltethető, feltöltése pedig hat órát vesz igénybe. 

Automatikus öblítés 

A robotporszívó saját portartállyal rendelkezik, de ürítését teljesen automatikus üzemmódban végzi köszönhetően a dokkoló állomásnál található 3 literes porzsáknak. „A robotporszívó a takarítás után megkeresi az egységet, majd beparkol a megfelelő pozícióba. A dokkoló egység ezután automatikusan átszívja a porszívó által összegyűjtött szennyeződéseket a porgyűjtő tartályba. Normál használat mellett előfordulhat, hogy akár hatvan napig hozzá sem kell nyúlni ehhez a porzsákhoz” – hangsúlyozta Lucza András, a Sencor SDA Divíziójának vezetője. 

Irányítás alkalmazással 

Az újdonság távirányítóval, vagy akár a Sencor Home alkalmazással is könnyedén irányítható. A készülék a térben való tájékozódáshoz LIDAR lézeres navigációt használ. Az Android, vagy iOs rendszereket használó okostelefonokon futó applikációval akár az otthonon kívülről, így például a munkahelyről is elindítható. A Multi-mapping funkcióval pedig akár öt különböző emeletre is készíthető takarítási terv az alkalmazásban. A Multi-room segítségével viszont minden helyiséghez külön-külön takarítási program állítható be. 

Nedves törlés funkció 

A padlótörlés szignifikáns időt tesz ki a takarításból. A Sencor SRV 9185BK a négy porszívózási teljesítmény mellett a felhasználók 3 féle padlómosási teljesítmény közül választatnak. A készülék szőnyegen haladva automatikusan növeli a szívási teljesítményt, így garantálva a precíz és eredményes tisztítási eredményt. 

Gondtalan és akadálytalan mozgását az infravörös érzékelők teszik lehetővé. Ezek ugyanis időben figyelmeztetik a készülék vezérlőprogramját minden jelentős akadállyal vagy lépcsővel kapcsolatban. A porszívó így könnyedén el tudja kerülni a váratlan ütközéseket. A beépített HEPA-szűrőnek köszönhetően nem bocsájt vissza finom port, vagy allergéneket a levegőbe, emellett halk (63 dB) működést biztosít.

A Sencor újdonsága tehát ideális választás lehet azok számára, akik szeretnék megspórolni a porszívózással, vagy a takarítással töltött időt. 

- bdpst24.hu

Check Also

ДEVA – Nyárzáró koncert

október 4., péntek, 19:00 – Várkert Bazár, Öntőház udvar Takács Dorina, vagyis Дeva, üstökösként robbant …