Már Magyarországon is kaphatók a HUAWEI WATCH GT 5 okosóra-modellek

  • Továbbfejlesztett egészségfigyeléssel és szinte professzionális sportfunkciókkal érkezik az új okosóra-sorozat, ötvözve a látványos kialakítást a teljesítménnyel

Már Magyarországon is kapható a Huawei barcelonai termékbemutató rendezvényén debütáló HUAWEI WATCH GT 5 okosóra-sorozat. A Pro és Standard változatokban elérhető új generációs okosórák a HUAWEI GT sorozat hagyományait követik, ötvözve a látványos dizájnt és a kiemelkedő teljesítményt. Az új okosórák éles vonalú kialakítással, prémium anyaghasználattal és fejlett technológiai megoldásokkal érkeznek, valamint nagy teljesítményű akkumulátorral, amely modelltől függően akár 7 vagy 14 napos üzemidőre képes.

A jellegzetes, éles vonalú kialakítással készült HUAWEI WATCH GT 5 sorozat két kiadásban, Pro és Standard változatban érhető el, mindkét kiadást a Fashion Edge koncepció jegyében tervezték. A HUAWEI WATCH GT 5 Pro 46 mm-es és 42 mm-es modellek repüléstechnikai minőségű titánötvözetből és nanokristály kerámiából készültek prémium anyagok felhasználásával, és komplex mérnöki folyamatok segítségével. Ezért még tartósabbak, ellenállóbbak a korábbi modelleknél. Legyen szó edzésről vagy esti programról a barátokkal, az okosóra stílusos és sokoldalú társ tud lenni a mindennapokban.

HUAWEI TruSense System: mélyebb betekintés az egészségügyi- és edzésadatokba

A GT 5 széria az új HUAWEI TruSense rendszerrel felvértezett, amelynek köszönhetően továbbfejlesztett érzékelőkkel és algoritmusokkal biztosíthat gyorsabb, és átfogóbb egészségfigyelést, valamint edzéskövetést. A gyártó újításainak köszönhetően a pulzusszám, a vér-oxigéntelítettség (SpO2) és a légzésszám mutatóinak viszonylagos pontossága jelentősen javult, így még átfogóbb adatokat nyújt edzés közben és különböző éghajlati körülmények között is.

A HUAWEI WATCH GT 5 Pro modellben EKG-elemző funkció is található, amely egyetlen gombnyomással, mindössze harminc másodperc alatt képes EKG-görbét készíteni.

Csúcstechnológiás edzésfigyelés a sportrajongóknak

Az új HUAWEI Sunflower GPS lehetővé teszi a kültéri sportok precízebb követését, optimalizált GNSS-mechanizmussal. Emellett az összes WATCH GT 5 modell új élményt nyújt futás és kerékpározás során. A HUAWEI WATCH GT 5 Pro modellek szinte professzionális sportkövetési funkciókkal rendelkeznek, mint például golf, terepfutás és szabadtüdős merülés, támogatva az ezen sportágak iránt elkötelezett felhasználók teljesítményét és fejlődését.

A futók számára minden WATCH GT 5 modellben elérhető a Futásforma-elemzés, amely segít a helyes futótesttartás kialakításában és a sérülések megelőzésében. A professzionális futók számára a HUAWEI WATCH GT 5 Pro olyan különleges terepfutó-funkciókat kínál, mint a szakasz alapú navigáció, értesítés az útvonalról való letérés esetén, szintvonalas térképek és a koronával vezérelhető, nagyítható térképek. A terepfutók mindemellett valós idejű adataikat és az útvonalhoz kapcsolódó információkat közvetlenül a csuklójukon követhetik nyomon.

A HUAWEI WATCH GT 5 Pro új, golfhoz kapcsolódó funkciói között megtalálhatók a 3D-s pályatérképek, amelyek több mint tizenötezer golfpálya adatait tartalmazzák világszerte. A különféle elemző funkciók segítenek a lendítések javításában, illetve a lövések távolságának mérésében, akár edzés közben.

A GT 5 Pro modell vízi sportokra is alkalmas, hiszen akár negyven méteres mélységig vízálló, így szabadmerüléshez is biztonságosan használható. Beépített mélységmérője és figyelmeztető funkciói segítenek abban, hogy a felhasználók merülés közben folyamatosan ellenőrizhessék a mélységet, így biztosabbá és élvezetesebbé téve a víz alatti élményeket.

Széles körű kompatibilitás, hosszú üzemidő

A HUAWEI WATCH GT 5 sorozat okosórái kompatibilisek az Android és iOS rendszerű okostelefonokkal, így szélesebb közönség számára kínálnak lehetőséget a Huawei legújabb technológiai újításainak és sportkövető funkcióinak kipróbálására.

Az okosóra-sorozat kivételes akkumulátor-élettartamot biztosít: a HUAWEI WATCH GT 5 46 mm-es és a GT 5 Pro 46 mm-es modellek akár 14 napos használatra, míg a HUAWEI WATCH GT 5 41 mm-es és a GT 5 Pro 42 mm-es verziók akár 7 napos üzemidőre képesek.

Elérhetőség, ár

A HUAWEI WATCH GT 5 alapmodellek ajánlott bruttó fogyasztói árai a különböző szíjak és modellek szerint: 

Fekete szilikon szíjas 46mm-es modell: 99.990 Ft 

Kék szilikon szíjas 46mm-es modell: 94.990 Ft 

Barna bőrszíjas 46mm-es modell: 109.990 Ft

Kék szövött szíjas 46mm-es modell: 104.990 Ft

Fehér bőrszíjas 41mm-es modell: 104.990 Ft

Barna bőrszíjas 41mm-es modell: 109.990 Ft

Milánói szíjas 41mm-es modell: 119.990 Ft.

A HUAWEI WATCH GT 5 Pro modellek ajánlott bruttó fogyasztói árai a különböző szíjak és modellek szerint:

Fekete szilikon szíjas 46mm-es modell: 139.990 Ft

Titán 46mm-es modell: 199.990 Ft

Fehér szilikon szíjas 42mm-es modell: 179.990 Ft 

Fehér kerámia szíjas 42mm-es modell: 239.990 Ft 

Az okosórák megvásárolhatók a MediaMarkt, a Euronics, a Yettel és a Telekom üzleteiben és online felületein, valamint az Alza weboldalán. Bármilyen HUAWEI WATCH GT 5 okosóra vásárlása esetén az ajánlott fogyasztói ár 3 hónap ingyenes hozzáférést is tartalmaz az Egészég+ szolgáltatáshoz, amely exkluzív tartalmakhoz biztosít hozzáférést, beleértve a különböző edzésterveket kezdőtől a haladó szintig, az irányított meditációkat és légzőgyakorlatokat.

A gyártó emellett ráadás HUAWEI FreeBuds 5i fülhallgatót is ad új okosóra vásárlás mellé szeptember 19-től október 31-ig a MediaMarkt, a Euronics üzleteiben és weboldalain, valamint az Alza weboldalán. 

https://consumer.huawei.com/uk/mobileservices/

- bdpst24.hu

Check Also

Jön a víz, úszik a kocsi: így autózzon árvíz idején!

Az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb árvize sújtja Kelet-Közép-Európát. Ilyen helyzetben életünk minden területét, így az …