Közel hatszázmillió forintból modernizálta zalaegerszegi szupermarket áruházát a SPAR

Megszépült, és új funkcióval is bővült Zalaegerszeg egyik közkedvelt, kertvárosias övezetében található SPAR szupermarkete, amely 23 dolgozónak ad munkát. A kivitelezés során a vásárlóközpontú és a környezettudatos megoldások kerültek előterébe. 

„Zalaegerszeg emberléptékű, természetközeli lakóövezetében modernizáltuk közel hatszázmillió forintból SPAR szupermarketünket, amelynek kapcsán különös figyelmet fordítottunk a környezetbarát, energiatakarékos megoldásokra, amelyek egyébként is jellemzik beruházásainkat” – mondta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője. 

Az eladótér új berendezéseket, hűtőbútorokat, zöldséges állványokat kapott, a kiszolgálópult és a pékség a legújabb dizájn szerinti, a modern kasszasor pedig önkiszolgáló pénztárakkal is kiegészült. Az épület homlokzati megjelenése felfrissült, a belső eladótér méreteiben nem változott, de új elrendezése jóval kényelmesebb és élményszerűbb bevásárlást tesz lehetővé. 

A szupermarket első részében, hangsúlyosan kiemelve, a frissáru kínálat – zöldség, gyümölcs, kényelmi-, és tejtermékek, csemege-, és húsfélék, valamint helyben sütött pékáru – fogadja a vevőket. Új funkcióként egy önkiszolgáló, melegen tartó grillpult is helyet kapott a modern belső térben. A pékség és a kiszolgálópultok folytatása a mirelit- és az italosztály, innen érhető el a kasszazóna.

A teljes eladótérbe LED világítás került, a hűtéstechnika új, környezetkímélő, szén-dioxid alapú, a szintén új hűtőbútorok pedig ajtókkal felszereltek, így biztosítva az energiatakarékos működést. 

A SPAR egész évben számos olyan akcióval és kezdeményezéssel segíti a tudatos és pénztárcabarát bevásárlást, amelyekkel a megújult zalaegerszegi szupermarket vevői is élhetnek, hogy a legkedvezőbb áron tudják megtervezni kisebb és nagyobb bevásárlásaikat.

Az üzlet elérhetősége és nyitvatartása:

8900 Zalaegerszeg, Becsali köz 2-6.

H-P: 6:30-20:00

Szo: 6:30-18:00

V: 7:00-18:00

- bdpst24.hu

Check Also

A Michigani Egyetem kutatása megerősítette a Galaxy Watch okosórák mérési pontosságát

A Galaxy Watch fitneszkövető funkcióit profi futókkal közösen átfogóan értékelték, így igazolva az órák által …