15 éves az InStyle Magyarország – Jubileumi kiadás a stílus jegyében 

Idén ünnepli 15. születésnapját a hazai InStyle magazin, mely az elmúlt másfél évtizedben meghatározó szereplőjévé vált a magyar divat- és stílusvilágnak. A különleges, ünnepi lapszám tele van izgalmas tartalmakkal, visszatekintésekkel és emlékezetes pillanatokkal, amelyekkel újraélhetjük a magazin történetének mérföldköveit.   

A 15 éves jubileumi kiadásban Alberti Petra Bianka mellett feltűnnek a lap korábbi főszerkesztői, Pócsik Anita és Szűcs Péter is, akik személyes gondolataikkal köszöntik az olvasókat, valamint a szerkesztőség tagjai is felelevenítik az elmúlt évek legkedvesebb projektjeit. „Az InStyle nem divatot diktál, hanem segít kialakítani a személyes stílusodat” – írtuk a 15 évvel ezelőtti, első hazai InStyle magazinban, és ez az állítás azóta sem kopott meg.  

„15 éve indult el a hazai InStyle, a világ vezető és hazánk egyedülálló stílusmagazinjának története, és ez a történet folyamatosan gazdagodik, színesedik, formálódik, és a márka nemcsak stílustippeket ad, de értéket is teremt, a magazinban, a weboldalon és a videókban, podcastokban egyaránt. Belevaló nőket mutat be, inspiráló #képesvagyok történeteket mesél el, és segít egy elfogadó, skatulyáktól mentes világkép kialakításában, átírni a szabályokat, ledönteni a falakat” – emelte ki az InStyle főszerkesztője, Alberti Petra. 

 

A születésnapi lapszám különlegességeként visszatér az InStyle első hazai címlapsztárja, Tenki Réka, aki most ismét a borítón szerepel. A magazin oldalain pedig olyan emlékezetes arcokkal találkozhatunk újra, mint Dobó Kata – aki a legtöbb alkalommal szerepelt a lap címlapján és egykor még saját rovata is volt, a Kérdezd Katát –, illetve olyan tehetségekkel, akiket az InStyle tett először címlapra, vagy Radics Gigivel, aki a legfiatalabb címlapsztárja volt a magazinnak. Emellett visszatekintést is kapunk a lap történetének legmeghatározóbb pillanataiba és az elmúlt 15 év legemlékezetesebb történéseibe. Az ünnep azonban itt nem áll meg, az őszi lapszám megjelenésével egy külön videósorozat indul az InStyle YouTube-csatornáján, ami totális nosztalgiát ígér! 

Az ünnepi lapszám tartalmából: 

  • „Nagy luxus boldogtalannak lenni”: Tenki Réka annak idején az első magyar sztárként szerepelt az InStyle címlapján. A színésznő élethez való hozzáállása nem sokat változott ez idő alatt: ahogy akkor, most is hálás azért, amit elért és amije van, és arra a legbüszkébb, ha elviheti a nézőket, a közönségét egy másik világba. Most az InStyle szerkesztősége is kiszakadt kicsit vele a valóságból, hiszen egészen a dégi Festetics-kastélyig utaztak, hogy elkészítsék a címlapinterjú fotósorozatát. 
  • 15 szépségtrend, amely meghatározta az elmúlt 15 évet: Időutazás a szépségiparban, amely bemutatja a legfontosabb trendeket és innovációkat 2009-től napjainkig. 
  • Ikonikus magyar címlapsztárok: Sztárok, akik meghatározó szereplői voltak a magazin történetének. Inspiráló történetek Sztarenki Dórától Dobó Katáig, akik a női lét különböző aspektusairól beszélnek. 
  • A lista – Az InStyle 15 legemlékezetesebb pillanata: A legfontosabb, legörömtelibb események és fotózások az elmúlt 15 évből, amik kiemelték a magazin különleges szerepét a hazai stíluséletben. 
  • 15 dolog, amivel a nők történelmet írtak az elmúlt 15 évben: Összegyűjtöttünk 15 olyan pillanatot, ami ünneplésre ad okot a nők számára, és megmutatja, hogy mennyire fontos szereplői vagyunk a változásnak. 
  • Az ünnep nagy, a torta kicsi: Köztudott, hogy a jó dolgok kis adagban érkeznek. Viszont annál nagyobb hatást keltenek. Az InStyle születésnapjának apropóján négy minitortarecepttel bizonyítjuk az állítást. 

Harmadik alkalommal kerül megrendezésre a #képesvagyok díjátadó! 

A 2021-ben indult #képesvagyok kampánnyal és történelmi lapszámunkkal szerettük volna átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat, és az álmaikért töretlenül dolgozókat ünnepelni. A kezdeményezés 2022-re díjátadóvá nőtte ki magát, ami idén, 2024-ben immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre: most is az inspiráló történetek és személyek kerülnek a középpontba. 15. születésnapunk alkalmából pedig egy külön kategóriát is állítottunk. Ez az INSTYLE-IKON, melyben az elmúlt éveink legemblematikusabb címlapsztárjaival és az InStyle-nak kedves személyeivel ünnepeljük azt, hogy 2009 óta milyen nagy utat járt be a világ vezető és Magyarország egyetlen stílusmagazinja. 

Boldog születésnapot, InStyle! 

- bdpst24.hu

Check Also

A magyar lakosság háromnegyede küzd valamilyen krónikus egészségügyi problémával

egyre népszerűbbek a természetes gyógymódok A magyar lakosság 75 százalékának van valamilyen egészségügyi problémája, a …