Újabb bravúrra készül a szegedi férfi kézilabdacsapat

A magyar klubok ismét pályára lépnek a legrangosabb európai kupában. Szerdán a Szeged a címvédő Barcelona ellen mérkőzik meg, míg a végső győzelemre is esélyes Veszprém a párizsi csapatot fogadja.

A szegedi férfi kézilabda csapat számára a továbbjutás a cél. Az első forduló bravúros győzelme után szeptember 19-én Barcelonában lépnek pályára. A Vegas.hu oddsai szerint a címvédő katalánok az esélyesek, de ha a szegediek jól védekeznek és a kapusteljesítményük is stabil marad, a mérkőzés akár szoros győzelmet is hozhat a Tisza-partiak számára.

A Veszprém hazai pályán fogadja a francia bajnokot. Az előző fordulóban a veszprémi férfi kézilabdázók erőteljesen kezdtek, és ha ezt a lendületet megtartják, a párizsiak ellen is esélyesek lehetnek a győzelemre, hiába van a francia csapat kiváló formában. A Veszprém mellett szól a hazai pálya előnye is, de a Vegas.hu fogadói számára a szoros végjátékok is vonzó lehetőséget kínálhatnak.

Az idei Bajnokok Ligája szezon különösen izgalmasnak ígérkezik, hiszen a Szeged és a Veszprém is magas elvárásokkal várta a sorozatot. Kíváncsian várjuk, hogy a magyar csapatok képesek lesznek-e újabb bravúrokat bemutatni és meddig menetelnek a legrangosabb európai kupában, Európa legjobbjai között. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy részese legyél az izgalmaknak és fogadj a kedvenc csapataidra a Vegas.hu-n!

A szerencsejátékban 18 éven aluli és sérülékenynek minősülő személyek nem vehetnek részt. A túlzásba vitt szerencsejáték mentálhigiénés problémákat okozhat, illetve szenvedélybetegség kialakulásához vezethet.

https://vegas.hu/

https://lasvegascasino.hu/

https://ezcsakjatek.hu/

- bdpst24.hu

Check Also

Sorra mondják le a hétvégi szabadidős eseményeket az árvíz miatt

Egyre több hétvégi szabadidős eseményt, sportprogramot mondanak le, illetve halasztanak el a szervezők a Duna …