Hévízen épül a hazai spaszállodák ékkövének megálmodott Le Primore Hotel & SPA                                                    

Európa egyik legkülönlegesebb termáltava, a Hévízi-tó és élővilága ihlette a most épülő Le Primore Hotel & SPA szállodát, mely egyedülálló koncepciójának köszönhetően garantáltan felhelyezi magát Európa exkluzív desztinációs spaszállodáinak a térképére, és új lendületet ad Hévíz turizmusának.

Magyarország új fejezetet nyit az exkluzív turizmus világában egy vadonatúj, prémiumkategóriás spaszálloda építésével, amely a wellbeing, a pihenés és az exkluzív gondoskodás legmagasabb szintjét kínálja majd vendégeinek. Az építkezés már a második szakaszánál jár, a szálloda 2025 tavaszán nyitja meg kapuit.

A csendes hévízi természetvédelmi terület határán épülő 3,39 hektáros telken elhelyezkedő Le Primore Hotel & SPA különleges koncepcióval, egyedi építészeti és enteriőrmegoldásokkal épül. A hatszintes szállodakomplexumban grandiózus spakínálat, összesen 285 szoba és lakosztály, a legfelső szinten pedig a hazai kínálatban egyedülálló módon penthouse lakosztályok, infinitymedence és rooftop fine dining étterem valamint bár várja a leendő vendégeket. 

A végső tulajdonosi kör egy 100 százalékban magyar tulajdonosokból álló konzorcium, élén dr. Varga János vezérigazgatóval. A Le Primore, Magyarország legnagyobb prémium desztinációs spaszállodájaként egy zászlóshajó-projekt, mely új mércét kíván felállítani hazai és nemzetközi viszonylatban egyaránt. A város és a régió számára jövőbe mutató, első osztályú és luxusjellegű projekt közel nyolcmilliárd forint összegű támogatásban részesült a Kisfaludy Pályázat keretében. Ez a teljes beruházási összeg mintegy 23,48 százalékát teszi ki. 

 Le Primore, exkluzív életérzés

A francia hangzású Le Primore név kifinomultságot, eleganciát és várakozáson felüli élményeket sugall. A hotel logója olyan szimbólumokat tartalmaz, mint a vadkacsa nyakán található zöld szín, a tavirózsa és Hévíz régi elnevezéséből (Hewyz) a dupla W betű.

Egyedülálló koncepció: a luxus új definíciója

A Le Primore Hotel & Spa a természet által inspirált új luxusfelfogást képviseli. Nemcsak egy hotel lesz, hanem egy menedék mindazok számára, akik nyugalmat, pihenést és első osztályú szolgáltatásokat keresnek. Minden részlettel arra törekszik, hogy a vendégek korosztálytól függetlenül teljes mértékben átélhessék a megújulás és a minőségi időtöltés luxusélményét.

Exkluzív spaszolgáltatások és szabadidős élmények

A Le Primore Hotel & SPA az élménynyújtásban is új mércét kíván felállítani. A szálloda tervezői gondosan ügyeltek arra, hogy az épület belső terei és a kínált szolgáltatások egyaránt hozzájáruljanak a testi és lelki feltöltődéshez.

A grandiózus SPA részleg különlegessége a saját, különböző hőmérsékletű hévízi termálvízzel töltött gyógymedencék, illetve az élmény- és gyermekmedencék sora. Emellett a vendégek három hatalmas szaunavilág, a balinéz spa, a hamam, valamint a privát és kids spa szolgáltatásait is élvezhetik. A szaunák közül külön részleget alakítottak ki a hölgyek számára, biztosítva ezzel a tökéletes ellazulás lehetőségét. A klasszikus hévízi kezelések mellett modern jóga- és fitneszközpont is a látogatók rendelkezésére áll.

A Le Primore Hotel & SPA további fontos alappillérei a csúcsgasztronómiát képviselő éttermek és bárok, valamint a generációkon átívelő programok, amelyek közé tartozik a családi és gyermek kalandbirodalom is. A modern, természetbe illeszkedő rendezvénytér és a VIP Lounge egyaránt hozzájárul a hotel exkluzív szolgáltatási palettájához.

Szívből jövő szolgáltatás

Hévíz az elmúlt közel három évtizedben nem látott ekkora turisztikai beruházást. A Le Primore Hotel & SPA nemcsak hazai és nemzetközi vendégeket vonz majd, hanem több mint 300 új munkahelyet teremt, és hosszú távú fejlődési lehetőséget biztosít. A  „szívből jövő szolgáltatás” mottó jegyében a hotel leendő vezetősége  nagy hangsúlyt fektet munkatársaira és azok munkakultúrájára. Célul tűzve ki, hogy olyan munkakörnyezetet teremtsenek, ahol a tehetségek kibontakozhatnak, a teljesítményt elismerik, és mindenki büszke lehet arra, hogy a Le Primore csapatának tagja. 

Nyitás és foglalási lehetőségek

A szálloda 2025 tavaszán nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt, de az érdeklődők már korábban élhetnek az előfoglalás lehetőségével. A projekt mögött álló fejlesztők bíznak abban, hogy az új luxus spaszálloda nemcsak Magyarországon, hanem nemzetközi szinten is kiemelkedő szereplővé válik a prémium desztinációs spaturizmus piacán.

www.leprimore.hu

- bdpst24.hu

Check Also

A GANZ óriástranszformátorával kötik össze a magyar és kelet-európai áramhálózatot

Kulcsszerepet fog betölteni Magyarország villamosenergia-hálózatának működésében az a 750 kV névleges feszültségű transzformátor, amelyet tápiószelei …