Az új SHAQ kollekció már kapható a CCC-ben!  

  • A kosárlabda bűvöletében

Meríts inspirációt a kosárlabda világából és töltődj fel energiával! A CCC legújabb kollekciója garantáltan új szintre emeli a stílusod. Az egyedülálló design, a különleges stílusjegyek és a sportos életérzés a SHAQ márka legújabb darabjainak védjegyei. A legendás kosaras nevét viselő kollekció már elérhető a CCC üzleteiben!

Az új SHAQ kollekció dinamikus stílusa éppúgy megállja a helyét a városi pezsgésben, ahogy a kosárpályán. Ezek a modellek ideálisak a testmozgás szerelmeseinek és azoknak is, akik a hétköznapi megjelenésüket egyedi darabokkal szeretnék feldobni. A friss kollekcióban a SHAQNOTIX, SHAQNOTIZE és SPIN MOVE modellek dominálnak, amelyek kialakítását egytől egyik a kosárlabda dinamizmusa inspirálta.

A SHAQNOTIX három színváltozatban kapható: fehérben zöld színnel ötvözve, fekete színben intenzív vörös részletekkel, valamint levendula árnyalatban, sárga és fekete díszítésekkel. A SHAQNOTIZE modell fehér alapszínben kapható, kék és fekete részletekkel, de fekete és piros színekben is elérhető. Ezek a merész színkombinációk garantáltan segítenek kitűnni a tömegből! A kollekciót a SPIN MOVE modellek teszik teljessé, amelyek klasszikus, laza stílusukkal tökéletesen passzolnak a mindennapi viselethez.

És ez még nem minden! A CCC legújabb SHAQ kollekciójában a praktikus táskák és hátizsákok is megjelentek! A sportos, és egyben divatos fekete, cseresznye vagy szürke színű kiegészítők az edzések során és a város aszfaltján is tökéletes társak lesznek! A kollekcióban a piros szín dominál; plusz energiát és a lendületet ad minden lépéshez. 

A legújabb SHAQ kollekció több, mint divat – ez egy életérzés, amely a sportos kényelmet és az önkifejezést ötvözi. A kollekció minden darabja elérhető a CCC üzleteiben, a weboldalon és a mobilalkalmazásban is. Érezd a kosaras energiát és mutasd meg a stílusod!

Instagram:@cccshoesbags

Facebook: CCC Shoes&Bags 

TIKTOK: CCC_Shoes&Bags

- bdpst24.hu

Check Also

A klasszikus bacon-tojás páros öt árnyalata

Lassan beköszönt az ősz, elindult az iskola, megint jönnek a rohanós reggelek és a „na …