Hazaértek paralimpikonjaink a párizsi játékokról

Az olimpiai után a paralimpiai csapat is a Wizz Air repülőgépének fedélzetén érkezett haza Párizsból, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren hétfőn fél öt előtt nem sokkal landolt az aranygép, amely az olimpiai és paralimpia sportolók tiszteletére kapott egyedi fényezést.

A Wizz Air a Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Paralimpiai Bizottság hivatalos partnere a párizsi játékok alatt, az együttműködés részeként a Wizz Air az egyik legújabb és legmodernebb repülőgépével szállította a sportolókat az ötkarikás játékokra.

Párizsban 13 sportágban 39 magyar sportoló küzdött, és végül 15 érmet – 5 arany, 6 ezüst- és 4 bronzérmet nyertek, ezzel az éremtáblázat 26. helyén végzett a magyar csapat.

A Wizz Air büszke arra, hogy Európa leggyorsabban növekvő és legfenntarthatóbb légitársaságaként gondoskodhatott a paralimpikonok és kísérőik szállításáról. Megtiszteltetés számunkra, hogy mi biztosíthattuk a kényelmes és biztonságos hazajutásukat. Egyben büszkék vagyunk emberfeletti teljesítényükre, amelyet a paralimpián nyújtottak.

Az olimpiai és paralimpiai sportolókat szállító, különleges festésű gép május óta repül Európában és azon túl a légitársaság számos útvonalán. A nyári időszakban főként a Budapest és Párizs közötti útvonalon találkozhattak vele, de az ötkarikás játékok után is repülhetnek még vele az utasok a Wizz Air hálózatában. 

- bdpst24.hu

Check Also

Waberer’s: Elindult a verseny, ismét megválasztják az év női logisztikusát 

Még mindig jelentősen elmarad a nők aránya a férfiakétól a logisztikában, különösen a vezetői pozíciókban. …