Bakó Bálint a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest új Értékesítési Igazgatója

A Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest örömmel jelenti be a szálloda új Értékesítési Igazgatója, Bakó Bálint kinevezését 2024 nyarától. Bálint kiemelkedő vendéglátóipari szállodaipari háttérrel csatlakozik a Matild Palace Budapesthez, több mint 15 évnyi nemzetközi tapasztalattal, amit többek között értékesítési menedzseri és értékesítési igazgatói pozíciókban szerzett neves nemzetközi szálloda brandek négy- és ötcsillagos budapesti szállodáiban, dél-franciaországi luxusszállodákban, valamint a Marriott International több budapesti és németországi szállodájában.

Ezen évek alattKarrierje során Bálint eredményorientált vezetői képességekre tett szert, és elkötelezetten támogatja a Matild Palace csapatát céljaik elérésében innovatív értékesítési és marketingstratégiák alkalmazásával.

Bakó Bálint

Szakmai pályafutása során elért eredményeit számos díjjal ismerték el, többek között a Marriott International Különleges Teljesítmény Díjával és Kiváló Egyéni Teljesítmény Díjával. 

A Matild Palace új Értékesítési Igazgatójaként Bálint szakértelme és látásmódja felbecsülhetetlen értékként járul hozzá a hotel üzleti céljainak és sikereinek eléréséhez, valamint a Matild Palace pozíciójának további erősítéséhez mind a hazai, mind a külföldi szállodavendégek szállóvendégek körében.

- bdpst24.hu

Check Also

Miért nem lenne elég a technológiai fejlődés és a befektetések megsokszorozása?

Az Európai Központi Bank volt elnöke nyilvánosságra hozta jelentését, amely szerint leginkább a közös adósság …