A McDonald’s történetében is egyedi meglepetéssel ünnepel a Nyugati téri Meki

  • Ingyenes koncertekkel 

A hazai McDonald’s szeptember 6-án különleges eseménnyel ünnepli ikonikus étterme, a Nyugati téri Meki megújulását. Az ingyen látogatható koncertek és sok meglepetés mellett az eseményen debütál a világ egyik legszebb McDonald’s éttermének különleges, állandó új programja is.

Egy kihagyhatatlan buli

A nagyszabású újranyitási esemény izgalmas programokat ígér. A szabadtéri rendezvény 13 órakor kezdődik az Eiffel téren koncertekkel, DJ-vel, szerencsekerékkel, hangulatos lounge sarokkal és további izgalmas aktivitásokkal. Az esemény egészen 21 óráig tart, amikor is a rendezvény beköltözik az étterembe és kezdetét veszi az éjszakába nyúló meglepetés.

 

A fellépők

14:30-tól Nagy Bogi 

16:00-tól Kiss Kevin 

17:30-tól Animal Cannibals

20:00-tól A Hősök DJ szettje

A koncertek között DJ gondoskodik majd a hangulatról és biztosítja a folyamatos zenei élményt.

Műsorvezető: Bréda Bia

A hagyomány és a technológia találkozása

Az esemény részeként egy digitális kiállításba is betekintést nyerhetnek a látogatók, amely az egyedülálló helyszín gazdag történelmét tárja fel a pályaudvar megépültétől napjainkig. A vendégek okostelefonjukkal az egyes éttermi asztalokon elhelyezett, az épület vonalrajzával ellátott QR-kódokat beolvasva merülhetnek el az étterem lenyűgöző történetében és az ide egykoron betérők mindennapjaiban.

A meglepetés leleplezése

21:15-kor kerül sor a McDonald’s új, nagyszabású programjának bemutatására, amely igazán egyedi szórakoztató elemnek számít a gyorséttermek világában. Ezzel a nem mindennapi élménnyel szeptember 6-tól rendszeres időközönként találkozhatnak majd a vendégek.

Tehát nem csak az ingyenes koncertek és programok miatt lesz érdemes ellátogatni a Nyugati téri Mekihez ezen a napon, de azért is, hogy az elsők közt élhesd át ezt a legújabb Meki®-élményt!

*A programváltozás jogát a szervezők fenntartják. 

- bdpst24.hu

Check Also

ДEVA – Nyárzáró koncert

október 4., péntek, 19:00 – Várkert Bazár, Öntőház udvar Takács Dorina, vagyis Дeva, üstökösként robbant …