A BioTechUSA hivatalos sport-táplálékkiegészítő globális partnere lett az FC Barcelonának

Több éves, a térségben, illetve a piacon is egyedülálló együttműködést kötött a BioTechUSA-cégcsoport a világ egyik legpatinásabb és legnagyobb szurkolótáborával rendelkező sportklubjával, az FC Barcelonával. A hosszútávú partnerség keretében a magyar tulajdonban lévő vállalat látja el az FC Barcelona férfi és női első csapatát sport-táplálékkiegészítő termékeivel – a fehérjéktől, a vitaminokon át a regenerációt támogató készítményekig. a kapcsolódó táplálkozástudományi ismeretekkel együtt. A tervek szerint a Barcelona módszertanának bizonyos elemeit a magyar élsportban dolgozó szakemberek számára is átadják.

Partnerségi megállapodást írt alá a világ egyik legnépszerűbb klubja, az FC Barcelona és a BioTechUSA-cégcsoport. Az együttműködés keretében a magyar tulajdonban lévő vállalatcsoport lett a katalán csapat új globális sport-táplálékkiegészítő partnere, amely a következő években világszínvonalú termékekkel látja el a klub legmagasabb szinten teljesítő játékosait, ezzel is hozzájárulva a patinás együttes további sportsikereihez.

Sport-táplálékkiegészítés fontossága megkérdőjelezhetetlen az élsportban  

BioTechUSA-cégcsoport Európa egyik legnagyobb táplálékkiegészítő gyártója és forgalmazója, nemzetközileg elismert szakmai szereplő, portfóliója világszerte több mint 100 országban elérhető. Céljuk, hogy prémium minőségű termékeikkel és 30 éves szakmai tapasztalatukkal segítsék a vásárlóikat abban, hogy egyéni céljaiknak megfelelően kiegyensúlyozottabb, sportosabb és egészségesebb életet élhessenek. Több mint 250 profi sportolóval és márkanagykövettel, illetve számos nemzetközi sportcsapattal dolgoznak együtt, akik életmódjukkal és sportteljesítményeikkel emberek millióit képesek inspirálni.

 

„A minőségi, jól megtervezett étrend és hozzá kapcsolódó táplálékkiegészítés játékosaink felkészülésének egyik legfontosabb eleme, a BioTechUSA-val kötött együttműködés pedig garancia arra, hogy e téren is az élmezőnyben versenyezhessünk. Ezzel a megállapodással nem csupán az ágazat egyik vezető vállalata csatlakozik klubunkhoz, hanem arra is lehetőségünk nyílik, hogy játékosaink képességeit új szintre emeljük” – mondta az együttműködés kapcsán Juli Guiu, az FC Barcelona marketingért felelős alelnöke.

Az FC Barcelona rendkívül körültekintően választja ki globális partnereit, mely egyáltalán nem meglepő, hiszen nincs olyan márka a világon, aki ne szeretne egy, a Föld bármely pontján ismert, több tízmilliós szurkolói bázissal rendelkező emblematikus klubbal partnerségre lépni. Éppen ezért, óriási öröm számunkra, hogy a katalán csapat szakértőinek előzetes elvárásait is messze felülmúlták termékeink prémium minősége és az a know-how, amivel in-house rendelkezünk. – mondta el az együttműködés aláírásakor Lévai Bálint, a BioTechUSA-cégcsoport vezérigazgatója és társtulajdonosa. Hozzátette: “Már a tárgyalások korai szakaszában éreztük, hogy értékeink és hitvallásunk közös, így meggyőződésünk, hogy rendkívül sikeres időszak áll előttünk. Emellett pedig bízunk benne, hogy a táplálékkiegészítők fejlesztése és gyártása területén szerzett 30 éves szakértelmünk segítségével további sportsikerekhez segíthetjük hozzá a világ egyik legnagyobb és legnépszerűbb csapatának élsportolóit a következő években”.

A Barcelona módszertana is Magyarországra költözik 

A partnerség a kutatásra, az oktatásra és a tudás-átadásra is kiterjed. Ennek jegyében a két márka minden évben közösen publikál majd egy nyilvánosan elérhető tanulmányt, amely a katalán sportklub szakértőinek és orvosi stábjának szakértői véleményével is kiegészülve értékeli a BioTechUSA-cégcsoport bizonyos táplálékkiegészítőinek sportteljesítményre gyakorolt hatásait. Emellett a felek a katalán klub szakértőinek részvételével, előadássorozat keretében hozzák el a Barcelona módszertanát a magyar élsport szakembereinek, kiegészülve a BioTechUSA sport-táplálékkiegészítő specialistáival.

- bdpst24.hu

Check Also

A következő nemzedékek reálértelmiségét nevelik

most őket díjazzák 2,5 millió forinttal 24. alkalommal lehet jelölni a reáltárgyak legjobb oktatóit a …