Költözés után új helyen nyílt meg az ALDI Vecsésen

Új helyre, a Wass Albert utcából a Széchenyi utca 2. szám alá költözött az ALDI egyik áruháza Vecsésen. Az új áruház ma nyílt meg, a nyitás alkalmából az ALDI nagyszabású akciókkal és szerencsekerékkel várja a vásárlókat.

Az ALDI mindennap azon dolgozik, hogy alacsony árú, mégis magas minőségű termékválasztékát a vásárlók minél szélesebb körének elérhetővé tegye, ezzel is segítve a magyar családokat a spórolásban. A vállalat folyamatosan vizsgálja a lehetőségeket a vásárlói igények még magasabb színvonalú kiszolgálása érdekében, így hazai története során először egy meglévő áruházát másik ingatlanba költöztette át. Az eddig a 2220 Vecsés, Wass Albert utca 2. szám alatt működő áruház a költözés után a mai naptól a 2220 Vecsés, Széchenyi utca 2. szám alatt várja a vásárlókat. A 2024 májusától, mintegy négy hónap alatt kialakított üzletben a vásárlókat új környezet, a korábbinál nagyobb eladótér és parkoló várja. Az új helyszín gyalog, gépkocsival, kerékpárral és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, sőt a szomszédos töltőállomásnak köszönhetően a bevásárlás és a tankolás egy helyen elintézhető.

A fogyasztói igények magas szintű kiszolgálása érdekében az ALDI legújabb dizájnja szerint alakították ki a boltot. A vevők ennek is köszönhetően kényelmesen, modern környezetben válogathatnak az áruházlánc állandó, szezonális és a készlet erejéig elérhető kínálatából. A vállalat számára kiemelten fontos a fenntarthatóság és az energiatakarékosság is, így az ingatlan kialakítása során erre is nagy hangsúlyt fektettek: az épületben hulladék hőt hasznosító polivalens hűtő-fűtő berendezés működik, ezenkívül az üzlet hűtőiben új típusú, környezetbarát, természetazonos CO2-es hűtőközeget használnak. A korszerű berendezések és a fenntartható technológia egyaránt hozzájárul a környezettudatos működéshez és a komfortérzet növeléséhez.

A vállalat két vecsési üzletében mintegy 50 főt foglalkoztat, a vármegyében pedig 630-nál több munkatárssal biztosítja az áruházak zavartalan működését.

A vásárlók több mint 110, többségében magyar forrásból származó friss zöldség-gyümölcs közül választhatnak. Az „Azon melegében” látványpékség tágas pultjában 60-nál is többféle, helyben készült kenyér, édes és sós péksütemény kapható, további, közel 50 pékárut naponta szállítanak a központi raktárból. Újdonság „A nap fogása”, amelynek keretében a látványpékségekben az előző napi záráskor megmaradt pékárukat bezacskózva, 50%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni másnap délig, míg a szépséghibás zöldségek, gyümölcsök is csomagokban, 30–50%-os kedvezménnyel vehetők meg.

A jó dolgok együtt járnak – nyitási akciók és szerencsekerék

Az ALDI nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minél több vásárlóval ismertesse meg saját márkás termékeit, amelyek a márkatermékeknél sokszor jelentősen olcsóbbak, minőségük mégis kiváló. A vállalat a nyitás alkalmából kizárólag ebben az áruházban kínál rendkívül kedvező áron mintegy 70 terméket: a friss és tartós élelmiszerek mellett többek között háztartási és konyhaeszközöket, kerti cikkeket, bútorokat, fitneszgépeket, ruházati termékeket és játékokat. A legmagasabb kedvezménnyel kínált termék 70%-kal olcsóbban lesz kapható. 2024. augusztus 29–31. között minden helyben sütött pékáru 20%-os kedvezménnyel vásárolható meg. A pénztártól való távozás után, 6:30-tól 10:00-ig nyereményjáték várja a vevőket, akik 5000 Ft felett vásárolnak, megpörgethetik a szerencsekereket a garantált nyereményért.

A 2220 Vecsés, Széchenyi utca 2. szám alatti ALDI-áruház nyitvatartása: 

Hétfő–szombat: 6:30–21:00          

Vasárnap: 7:00–19:00

- bdpst24.hu

Check Also

A felsőoktatásban tanuló diákok több mint négyötöde dolgozik

A nappali tagozatos egyetemista és főiskolás diákok bő egyharmada rendszeresen dolgozik tanulmányai mellett, a legalább …