Első képek az epikus Yellowstone sorozat visszatérése előtt

  • november 14-től a SkyShowtime csatornán érhető el.
  • az MTV Entertainment Studios és a 101 Studios nagysikerű sorozatának 1-5. évada jelenleg is elérhető a SkyShowtime-on.

A Yellowstone ma bemutatott egy válogatást az új évad első képeiből, mielőtt a sorozat visszatér a platformra, november 14-én, csütörtökön, kizárólag a SkyShowtime-on.

A Yellowstone a Dutton család történetét mutatja be, akik az Egyesült Államok legnagyobb egybefüggő szarvasmarha farmját irányítják. Változó szövetségek, megoldatlan gyilkosságok, fájdalmas sebek és nehezen megszerzett tisztelet közepette a farm állandó konfliktusban áll azokkal, akikkel határos – egy terjeszkedő várossal, egy indián rezervátummal és Amerika első nemzeti parkjával.

A világszerte sikeres sorozatot az Oscar®-jelölt forgatókönyvíró Taylor Sheridan (Wind River, Hell or High Water és Sicario) és John Linson közösen írta. Az executive producerek: John Linson, Art Linson, Taylor Sheridan, Kevin Costner, David C. Glasser, Bob Yari, Stephen Kay, Michael Friedman, Christina Voros és Keith Cox. A sorozat producere az MTV Entertainment Studios & 101 Studios, forgalmazója pedig a Paramount Global Content Distribution.

A Yellowstone része az egyre növekvő Sheridan-világnak a SkyShowtime-on, amely magában foglalja a következőket: 1883, 1923, Lawmen: Bass Reeves, Kingstown polgármestere, Lioness, Tulsa King és Landman, amely még ebben az évben érkezik a szolgáltatásba.

- bdpst24.hu

Check Also

Netrisk: a kötelező biztosítások elmaradtak az inflációs tempótól 

A kötelező felelősségbiztosítási átlagdíjak visszafogottan, 3 százalékkal nőttek az idén az első kilenc hónapban. A …