NESPRESSO: VISSZATÉRT A PUMPKIN SPICE CAKE ÉS A MAPLE PECAN

  • FŰSZERES ŐSZI KÁVÉKKAL KÖSZÖNTI A SZEZONT A NESPRESSO

A Nespresso közkedvelt, limitált kiadású kávékülönlegességekkel ünnepli az indián nyarat: augusztus 27-től újra elérhető a Nespresso várva várt szezonális kedvence, a sütőtökös pite ízesítésű Pumpkin Spice Cake kávékapszula. Emellett a pekándiós-juharszirupos ízvilágú Barista Creations Maple Pecan is visszakerül a kínálatba, hogy az észak-amerikai juharerdők varázslatos világába repítse a kávérajongókat, megteremtve ezzel a tökéletes őszi hangulatot. 

A nyár végéhez közeledve sokan alig várják, hogy előkapják a kedvenc kötött pulcsijukat, gyönyörködjenek a sárguló levelekben, és egy kis időt szakítsanak a lelassulásra. Az idilli napokat az ősz ikonikus ízei teszik teljessé, például a fahéj, a kardamom, a szegfűszeg, a diófélék vagy a juharszirup. Ezek az alapanyagok köszönnek vissza a Nespresso őszi szezonális ízesített kávéiban, amelyek hideg és meleg tejes receptként egyaránt elvarázsolnak. 

Az Original és Vertuo rendszerhez egyaránt elérhető, nagy népszerűségnek örvendő Nespresso Pumpkin Spice Cake kávékapszulákban a szegfűszeg, a fahéj és a kardamom hármasát az édes sütőtök teszi teljessé, minden korttyal átadva a nyugalom és nosztalgia érzését. 

Emellett egy másik szezonális kedvencet is visszahoz ideiglenesen a Vertuo kínálatába a Nespresso: a 2024 tavaszán debütáló Barista Creations Maple Pecan kávékapszula a juharszirup karamellás édességével és a pekándió jellegzetes karakterével gyorsan sokak kedvencévé vált. Az Észak-Amerika varázslatos juharerdői által ihletett kávé forrón, hidegen, tejjel vagy feketén egyaránt elkészíthető. 

A Nespresso gondolt az elhúzódó nyári napokra: a Pumpkin Spice Cake kávéval alkotott jeges recept édes felfrissülést kínál a napsütéses késő nyári napokon, a forró latte pedig a hidegebb időjárásban melengetheti meg a testünket, lelkünket. 


FEHÉRCSOKI-HABOS SÜTŐTÖKÖS PITE JEGESKÁVÉ

HOZZÁVALÓK 

  • 1 db Nespresso Vertuo Pumpkin Spice Cake kávékapszula (230 ml)
  • 20 ml fehércsokoládé-szirup 
  • 80 ml zabital 
  • 7-8 db nagyméretű jégkocka 
  • 1 csipet őrölt szegfűbors 

ELKÉSZÍTÉS

  1. Helyezzük a jégkockákat egy nagyméretű, átlátszó pohár aljába, majd készítsünk el a tetejére 230 ml Nespresso Vertuo Pumpkin Spice Cake kávét.
  2. Töltsünk 20 ml fehércsokoládé-szirupot és 80 ml zabitalt egy tejhabosítóba, és készítsünk belőle hideg tejhabot. 
  3. Öntsük az elkészült hideg tejhabot a kávéra, majd díszítsük az ital tetejét egy csipet őrölt szegfűborssal. 
                                                                            FEHÉRCSOKI-HABOS SÜTŐTÖKÖS PITE JEGESKÁVÉ

VARÁZSLATOS SÜTŐTÖKÖS PITE IHLETÉSŰ LATTE 

HOZZÁVALÓK 

  • 1 db Nespresso Vertuo Pumpkin Spice Cake kávékapszula (80 ml)
  • 20 ml sütőtököspite-szirup 
  • 120 ml zabital 
  • 1 csipet szegfűbors 

ELKÉSZÍTÉS

  1. Öntsünk 20 ml sütőtököspite-szirupot és 120 ml zabitalt egy tejhabosítóba, és készítsünk belőle forró tejhabot. 
  2. Egy nagyobb méretű átlátszó csészébe készítsünk el 80 ml Nespresso Vertuo Pumpkin Spice Cake kávét a „Kávékészítési mód receptekhez” funkcióval (a Vertuo Next vagy a Vertuo Pop kávégépen nyomjuk meg kétszer a kávégombot, amíg kéken nem kezd világítani.) 
  3. Öntsük a forró tejhabot a kávéra, majd díszítsük az ital tetejét egy csipet őrölt szegfűborssal. 

Az őszi limitált kiadású kávékapszulák a készlet erejéig elérhetők a www.nespresso.com oldalon és a Nespresso Boutique-okban.

- bdpst24.hu

Check Also

A klasszikus bacon-tojás páros öt árnyalata

Lassan beköszönt az ősz, elindult az iskola, megint jönnek a rohanós reggelek és a „na …