Jön a Lush 2024-es halloweeni kollekciója!

  • Maradj fura!
    Érkezik a Lush 2024-es halloweeni kollekciója!

Narancs riasztás a Lush háza táján!
A friss, kézzel készült kozmetikumokról híres cég bejelentette 2024-es halloweeni kollekcióját, tele szeretnivaló különcökkel, a pezsgő Frankensteintől a táncoló csontvázig. Ünnepeljük együtt a furcsa és szokatlan dolgokat! Íme egy kis ízelítő!

A halloweeni kollekció termékeit már megtalálod a Lush applikációjában, augusztus 29-től pedig üzleteinkben és weboldalunkon is beszerezheted őket!
Hátborzongató fürdőtársak
Dancing Skeleton
Fürdőbomba
1 690 Ft / db

Táncold ki magadból a félelmet ezzel a kényeztetően krémes, narancsos-tangerines aromájú fürdőbombával, mely egy színpompás ajándékot rejt. Ez a csontváz meglepően édes, és tele van tápanyagdús agar agarral, mely puhítja a bőröd, miközben fáradt csontjaid áztatod.

Frankenstein
Fürdőbomba
2 790 Ft / db

Kelj életre! Élj! Légy őrült tudós, és dobd a kádba ezt a szörnyen jó kreálmányt a sárgán és zölden örvénylő pezsgésért. Friss összetevőkből, kézzel készült – de nem egy laboratóriumban – a mirha és a tömjén melengetően balzsamos illatjegyeivel, melyeket a mazsola és a bergamott édesít meg, hogy úgy érezhesd: valóban átváltoztál.

Invaders From Mars
Habfürdő
2 790 Ft / 120 g

Az ötvenes évek klasszikus képregényei és a korabeli sci-fik hangeffektusai által ihletett halloweeni habfürdő segítségével átélheted a harmadik típusú találkozásokat – a gyümölcsös habokkal!

Brain Freeze
Fürdőbomba
2 590 Ft / db

Ettől lefagy az agyad! Dobd egy kád meleg vízbe ezt a fürdőbombát a multiszenzoros élményért. Nézd, ahogy lila és kék színben pezseg és örvénylik a víz, szívd be a hűsítő fodor- és borsmenta illatát, és hallgasd a robbanócukor pompás pattogását.

I Want My Mummy
Fürdőbomba
1 990 Ft / db

A citrusillat és a ragyogás elűzi a stresszt. Töltsd fel fénnyel ezt a fürdőbombát, és nézd, ahogy világít! Míg elpezseg, az édes vadnarancs és a lime olajainak vidám illata felfrissít és feldob, míg a rizskeményítő szuperül puhítja a bőrt.

Ghostie
Fürdőbomba
2 390 Ft / db

Ki a legszellemesebb szellem? Ez a kis kísértet elsőre nem túl feltűnő, de amint vízhez ér, szörnyen nagy bulit csinál. Az indiai citromfűolaj, a citromolaj és a limeolaj varázslatos együttállásából ellenállhatatlanul friss citrusillat születik, míg szellemünk pezsgő, szivárványszín csíkot húzva cikázik a víz felszínén, a robbanócukorka pattogásától kísér(t)ve.

Mókás zuhanycsodák

Monster Octopus
Tusfürdőzselé
4 590 Ft / 185 g-tól

A félelmetesen gyümölcsös Monster Octopus remegő csápjainak ölelése édesen frissítő illatba burkol. Engedd be a fürdőszobádba ezt a kis szörnyet, és ereszd szabadon a karragénkivonat bőrpuhító erejét. A friss passiógyümölcs-forrázat, illetve a vanília- és feketeribizli-abszolút mókás habjai tisztítják a bőröd és feldobják a hangulatod – a kádban és a zuhany alatt is.

Glow In The Dark 
Tusfürdő
3 490 Ft / 110 g-tól

Ez a tusfürdő közkedvelt Ghost In The Dark szappanunk ellenállhatatlanul fanyar illatát kapta ajándékba. A friss citromlé mélyen tisztít, és tele van bőrtápláló C-vitaminnal, míg az indiai citromfűolaj feldobja a hangulatod. Vigyázat, világít a sötétben!

Ghost In The Dark
Szappan
2 790 Ft / 100 g

Ijeszd el a piszkot egy halloweeni habhengerrel. Ez a kis szappanszellem tisztán tartja földi porhüvelyed, míg az indiai citromfű és a bergamott édes illata gondoskodik a lelkedről. Ne félj, hogy elveszted a fürdőszoba homályában – világít a sötétben!

Toil And Trouble
Tusfürdő slime
3 690 Ft / 100 g 

Az idei halloween alkalmából új Toil And Trouble bájitalt pancsoltunk: egy sikamlósan borsmentás-levendulás slime-ot, melyhez glicerint adtunk a mágikusan puha bőrért. A gyógynövényes kotyvalékban egy denevéres szappant is találsz!

Töklámpások a fürdőszobádba

Pumpkin Crumble
Habfürdő
3 690 Ft / 170 g

Idén halloweenkor faragj magadnak egy kis énidőt egy szuperpuhító habfürdővel, tele valódi sütőtökpürével.  A tök két fele közé passzírozott fair trade sheavaj hidratálja a bőrt, míg a felemelő citrus-illóolajok felkészítenek a halloweeni huncutságra. Morzsold a kádba folyó víz alatt, és nézd, ahogy ez a tökös tutiság habhegyeket teremt.

Pumpkin Pie
Szappan
2 790 Ft / 100 g

Egy bőrpuhító szappan, ami tovább tart, mint egy desszert? Jöhet! A Pumpkin Pie tele van a sütőtökpüré és a juharvíz pompás keverékével, hogy bőröd mindig puha és rugalmas legyen, akárhányszor is fürdesz. A grépfrút és a keserűnarancs olajainak egyszerre citrusos és zöld aromája felfrissíti a bőröd.

Punkin Pumpkin
Fürdőbomba
2 590 Ft / db

Szerezz magadnak egy TÖK-életes napot ezzel a vidám vidám fahéj-, lime- és édes vadnarancsolajjal teli fürdőbombával. A kádba dobva a bőrnyugtató sütőtökpor pompás halloweeni fürdőt kavar a vízből, élénk színekkel és melengetően citrusos illattal. Bár ez a tök nem világít, mégis ragyogó!

Enchanted Fairy House
Fürdőbomba
4 990 Ft / 270 g

Változtasd át az unalmas fürdőket egy varázsigével, mely aranyló csillagokat, örvénylő rózsaszín-narancssárga pezsgést és fanyar grépfrútos-keserűnarancsos illatot teremt a kádban. A fürdőbombát a Samhain, egy ősi kelta ünnep ihlette. Ha leveszed az elvarázsolt házikó tetejét, és a pezsgő pink tölteléket a vízbe öntöd, a tündérek a kádad is elvarázsolják – de ha különösen játékos kedvedben vagy, bájitalokat is keverhetsz a tökben!

- bdpst24.hu

Check Also

155 millió forintért kelt el a Randevú az ablaknál című festmény a Virág Judit Galéria aukcióján

Munkácsy újra a csúcson 155 millió forintért kelt el az idei árverési szezon egyik legjobban …