BING NYUSZI MEGÉRKEZETT A COSTA CRUISES FEDÉLZETÉRE

A Costa Cruises és az Acamar Films – a híres Bing nyuszi című animált sorozat produkciós vállalata – egyedülálló együttműködést kötött, melynek keretein belül a világ minden táján szeretett mesekarakter megérkezett a Costa Toscana és a Costa Smeralda fedélzetére.

A két hajó fedélzetén minden héten családi programok várják az utasokat, többek között találkozás Bing nyuszi kosztümös karakterével – amikor is a gyerekek megölelhetik a kedvenc karakterüket-; tematizált parádék és partik, illetve további szórakoztató, zenei programok, melyek még felejthetetlenebbé teszik a legfiatalabb utasok és családjaik utazását.

“Bing nyuszi megérkezése a Costa Cruises fedélzetére lehetővé teszi, hogy még élménytelibbé tegyük a családok nyaralását.” – nyilatkozta Paolo Reggiani, a Costa Cruises szórakoztatásért felelős igazgatója.

Bing nyuszi, az animációs rajzfilm világszerte 2,2 milliárd nézőt ért el, YouTube-on több mint 7 milliárd kattintást számlálhat (34 különböző ország csatornáján), és a sorozat részeit minden nap több mint 1 millió órán keresztül nézik vissza. A Bing nyuszi sikere minőségi történeteinek és nevelési célzatának köszönhető, mely a gyermekek mindennapjainak “apró drámáit” dolgozza fel autentikus és oktató jelleggel. 

- bdpst24.hu

Check Also

A TITANIC SZÍNEI, MELYEKET ELNYELT A JEGES POKOL

A történelem legismertebb hajós katasztrófája kapcsolódik hozzá, 3.800 méter mélyen fekvő roncsát számos alkalommal keresték …