Teltházas nappal zárul a STRAND!

Sziasztok, STRANDolók!

Fantasztikus két napon vagyunk túl veletek a Balaton partján. Az időjárás és a Balcsi vize is tökéletes, a koncertek tele vannak, az ételek finomak, jobb közönséget pedig nem is kívánhatnánk. Hamarosan nekifutunk a STRAND utolsó, teltházas napjának: mára minden jegy elkelt, ezért induljatok időben, ha szeretnétek kimaxolni a szombati STRANDolást!

Javasoljuk, hogy induljatok el időben!

  • BAHART kompjai fél óránként indulnak Tihanyból Szántódra. Ha szeretnétek már az utazást is élménnyé tenni, csekkoljátok előre a menetrendet: https://bahart.hu/hu
  • BalatonBike365 jóvoltából ingyenes, őrzött biciklitárolóval várunk a fesztivál területén, ami tegnap a rekordmennyiségű bringával érkező fesztiválozónak köszönhetően meg is telt. Gyertek korán, hogy biztosan jusson hely a bicajotoknak!
  • A rendezvény kijelölt látogatói parkolója a Szent István úti parkoló, ahol szintén telt házra számítunk ma. Fontos tudnod, hogy ezen kívül Zamárdi egész területén fizetős a parkolás.

Ha időben megérkeztek a fesztiválra, ma is rengeteg szuper programon vehettek rész.

A koncertek előtt, után és közben is számos programlehetőséggel várunk.

Gyertek el ma, augusztus 24-én 15 órakor a Podcast Teraszhoz, és hallgassátok meg a Balaton legcsodásabb dolgait, helyeit, személyeit felsorakoztató Best of Balaton kerekasztal beszélgetését, amelynek vendégei Ördög Nóra, Vecsei H. Miklós és Lobenwein Norbert!

Nyitva van a STRAND ART, a nappali játékoknak helyet adó Nappali Porond és a Telekom Kraft Part x Strand Cirkusz is, ahol kipróbálhatjátok magatokat az artisták és bűvészek világában.

Tartsátok nyitva a szemeteket, hiszen a cirkusz világa bárhol és bármikor visszaköszönhet, legyen az magasdrót bemutató a koraesti órákban, az Oakleaf Nagy Utcaszínház varázslatos vonulása, vagy légtornász produkció a naplementében.

A teljes programot megtalálod a honlapunkon és a STRAND Fesztivál applikációban is. Zárjuk együtt a nyarat Zamárdiban!

- bdpst24.hu

Check Also

Jön a víz, úszik a kocsi: így autózzon árvíz idején!

Az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb árvize sújtja Kelet-Közép-Európát. Ilyen helyzetben életünk minden területét, így az …