PONT A SZÜLETÉSNAPJÁN NYERT 50 MILLIÓT

  • ELŐSZÖR EL SEM AKARTA HINNI, AZT GONDOLTA, ÁTVERÉS AZ EGÉSZ

A németországi foci-Eb döntőjét követően Magyarország legdinamikusabban fejlődő sportfogadási oldala, a Vegas.hu 50 millió forintot sorsolt ki azok között, akik legalább egy fogadást kötöttek a kontinenstorna valamelyik mérkőzésére. A nyertes, aki pont a sorsolás napján ünnepelte a születésnapját, azt is elárulta, hogy édesapja régóta tervezett szemműtétére biztosan gyorsan sort kerítenek a nyeremény összegéből.

KORÁBBAN MÉG SOHA NEM NYERT EKKORA ÖSSZEGET

„Nyertem már korábban kisebb összegeket sportfogadásból, de ekkora nyereményem még soha nem volt. Nem is feltétlenül éreztem magamat szerencsésnek az életem során, de csak eddig, hiszen tisztában vagyok vele, hogy nagyon kis esély volt arra, hogy én nyerjem meg az 50 millió forintot, mégis nekem kedvezett a szerencse. A nyereményből segíteni akartam a szüleimnek egy-két dologban, de ők azt mondták, hogy ez az én pénzem, s ne foglalkozzak ezzel. Egyelőre nincsenek nagy terveim, egy régóta tervezett egészségügyi beavatkozásra azonban a kérés ellenére biztosan sort kerítek, konkrétan édesapám szemműtétét szeretném kifizetni. A többit egyelőre félreteszem, idővel biztosan meglesz a helye annak is” – mondta a Vegas.hu sorsolásának győztese, aki személyazonosságát nem kívánta felfedni. Arra a kérdésre, hogy miként fogadta a jó hírt, elmesélte, hogy amikor az első hívás érkezett, még a hír valódiságában is kételkedett, azt gondolta, valaki csak szórakozik.

„Két éve fogadok sporteseményekre kisebb-nagyobb rendszerességgel, a Vegas.hu oldalra pedig kifejezetten a foci-Eb előtt regisztráltam, amikor meghallottam, hogy a kiemelt nyereményszorzókkal a többi fogadóiroda ajánlataihoz képest is nagyobbat lehet nyerni. Leginkább egyébként a jelentősebb focimeccsekre szoktam tippelni. A mostani Eb-n többször is tippeltem arra, hogy az adott mérkőzésen mindkét csapat szerez gólt, ez pedig szerencsére többször bejött. Emellett folyamatosan fogadtam a franciák és a spanyolok győzelmeire is. Főleg élőben játszottam, és a sima győzelem mellett a szögletek és a sárga lapok számát is megtettem” – tette hozzá az 50 milliós fődíj nyertese.

A FOCI A KEDVENC SPORTOM

Az Európa-bajnokság ugyan már egy hónapja véget ért, a fogadók számára most kezdődnek az igazi izgalmak, hiszen az angol, a spanyol és az olasz bajnokság már elrajtolt, a héten pedig a német sztárcsapatok is kezdenek. A friss milliomosnak Németországban és Angliában is van kedvenc csapata, így izgatottan várja a rajtot.

„Igyekszem kizárni az érzelmeket a fogadásaimból, a statisztikákon alapuló döntéseimben hiszek. Ezalól annyi kivételt teszek, hogy a magyar válogatott és a két kedvenc külföldi csapatom, a Borussia Dortmund és a Manchester City ellen soha nem fogadok. Ez a kedvenc sportom, ezért szívesen ásom bele magam a részletekbe. Követem az átigazolásokat, sérüléseket, eltiltásokat. Nem szoktam megalapozatlan fogadásokat tenni” – mondta a sportfogadási szokásairól a nyertes.

JÓVÁÍRTÁK A NYEREMÉNYT

„2024-ben a foci-Eb, akárcsak a magyar szurkolóknak, számunkra is az év egyik kiemelt eseménye volt. Külön kampányt indítottunk rá, kitelepülést szerveztünk, ahol személyesen találkoztunk a játékosainkkal, majd a döntő után közjegyző jelenlétében kisorsoltuk az 50 millió forintos főnyereményünk nyertesét. A nagy nyereményekre jogosultak hivatalos értesítőt kapnak tőlünk e-mailben, ezt követően az ügyfélkapcsolati igazgatónk keresi fel őket telefonon, hogy közölje velük a jó hírt. Ezután személyesen találkozunk a székházunkban, egy előre egyeztetett időpontban, hogy a szükséges adminisztratív teendőket elvégezzük. A nyerteseink, amennyiben ezt kérik, anonimitást élveznek, mindössze azokat az információkat közöljük, amelyek publikálásához személyesen hozzájárultak.

A szerencsés győztes számára jóváírtuk a nyereményt, kollégáimmal pedig továbbra is folyamatosan azon dolgozunk, hogy a sportfogadás kedvelői és az online kaszinójátékok rajongói is elégedettek legyenek a Vegas.hu által nyújtott játékélménnyel, illetve jól szórakozzanak az oldalunkon” – mondta Tulik Ágnes, a Vegas.hu sportfogadási oldalát üzemeltető LVC Diamond Kft. marketingigazgatója.

A szerencsejátékban 18 éven aluli és sérülékenynek minősülő személyek nem vehetnek részt. A túlzásba vitt szerencsejáték mentálhigiénés problémákat okozhat, illetve szenvedélybetegség kialakulásához vezethet.

https://vegas.hu/

https://lasvegascasino.hu/

https://ezcsakjatek.hu/

- bdpst24.hu

Check Also

A felsőoktatásban tanuló diákok több mint négyötöde dolgozik

A nappali tagozatos egyetemista és főiskolás diákok bő egyharmada rendszeresen dolgozik tanulmányai mellett, a legalább …