OXO CoffeeBreak a Művészetek Völgyében

Idén 33. alkalommal ünnepelték a zenét, a táncot, a színházat és az alkotás örömét a Művészetek Völgyében. A tíznapos összművészeti fesztiválon három falu, Kapolcs, Taliándörögd és Vigántpetend utcáit, épületeit, intézményeit varázsolták koncerttéré, galériává, színházzá, megtöltve azokat közel 2000 programmal.

Ebben a színes forgatagban vett részt az OXO CoffeeBreak podcast stábja is: nyári különkiadásában olyan meghívott művészekkel készítettek érdekes interjúkat, akik a Művészetek Völgyének voltak előadói. Az élő közvetítésnek hála, a hallgatóság részese lehetett a beszélgetéseknek, melyekben szó volt a kezdetekről, az alkotói munka nehézségeiről, valamint szépségeiről, jövőbeni célokról és egyéb kulisszatitkokról. 

Érdekel, hogy Molnár Ani szerint miben rejlik a nemzetközi siker a kortárs művészetben? Hogy Petruska András számára mit jelent a popzene, vagy hogy Kovács András Péter humorista hogyan készíti podcast műsorait? Az OXO CoffeeBreak kapolcsi különkiadásában most mindenre fény derül! 

Aki esetleg lemaradt volna, ne csüggedjen: az epizódok visszanézhetők az OXO Holdings YouTube csatornáján.

- bdpst24.hu

Check Also

Kétmillió forinttal támogatja a Knorr-Bremse Budapest a Pesterzsébeti Mentőállomást

Már szinte hagyomány, hogy a vasúti fékrendszerek fejlesztésével és gyártásával foglalkozó Knorr-Bremse Budapest támogatja a …