Új funkciók és friss arculat várja a Krémmánia felhasználóit

  • „A valódi szépség hitelességgel kezdődik” – megújult az ország legnagyobb szépségápolással foglalkozó közösségi oldala

Új funkciókkal bővült az olvasók véleményére épülő Krémmánia.hu, Magyarország legnagyobb szépségápolásra specializált közössége. A Central Médiacsoport kiadványa megújult arculattal folytatja az évet, miközben új extrái még gördülékenyebbé teszik az oldal használatát.

Ráncfelvarráson esett át a Krémmánia.hu, az ország egyik kedvenc beauty tematikájú közösségi oldala, amely a szépség- és hajápolás, valamint a sminktermékek és parfümök világában segít eligazodni a felhasználóknak kiterjedt adatbázisával és hiteles értékelési rendszerével. 

Az oldal megújulása a modernebb külső mellett egyéb újdonságokat is hozott: a Krémmánia mindig is az olvasók visszajelzéseire épült, ezért az új funkciók kialakításánál a felhasználók véleményét is figyelembe vették. A sokak által javasolt „Polcaim” menüpontban az olvasók kedvenc termékeiket választhatják ki, így azok csupán egyetlen kattintásra lesznek a legközelebbi vásárlásnál.

Az új menü és keresőmotor pedig még egyszerűbb navigációt biztosít az oldalra látogatóknak, hogy még kényelmesebben juthassanak információhoz az őket érdeklő szépségipari termékekről.

„Nagyon büszke vagyok, hogy a kezdetek óta jelen vagyok egy olyan, maximálisan őszintének és hitelesnek tartott oldal életében, ami egyrészt segít a tudatos kozmetikumválasztásban, másrészt pedig viszonyítási pont és egy igazi lovebrand. A Krémmánia történetében nagy lépés a mostani megújulás, hiszen sokkal felhasználóbarátabb és a mai trendekbe illeszkedő lett az oldal, amit – bízom benne –, hogy nemcsak hasznos, hanem élvezetes is lesz használni a régi és az új krémmániások számára egyaránt” – mondta Bauer Évi főszerkesztő.

A lap számára továbbra is a közösségi szellem és a minél jobb felhasználói élmény áll a középpontban. „Büszkék vagyunk, hogy ennyien szeretik és használják naponta az oldalt, és bízunk abban, hogy a ráncfelvarrással egy még erősebb közösség épül, akik továbbra is releváns és hiteles véleményt adhatnak egymásnak a termékekről” – mondta Kenyhercz Kinga digitálisportfólió-igazgató, és hozzátette, hogy az oldal új szlogenje is ezt a filozófiát tükrözi: „A valódi szépség hitelességgel kezdődik.”

Bővebb információ a www.kremmania.hu oldalon.

- bdpst24.hu

Check Also

Jön a víz, úszik a kocsi: így autózzon árvíz idején!

Az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb árvize sújtja Kelet-Közép-Európát. Ilyen helyzetben életünk minden területét, így az …