Maglódon nyit új éttermet a hazai McDonald’s

A mai napon megnyílt Maglód első McDonald’s étterme. Több mint 100 ember, több hónapon át tartó összehangolt munkájának eredményeként, az Eszterházy János utcai bevásárlóparknál kialakított autós egységgel a pest vármegyei városba is megérkezett a „Jövő Élménye”. A korszerű étterem több, mint 70 munkatársat foglalkoztat majd. Az akadálymentesített vendégtérben 90, a teraszon további 32 ülőhely várja a vendégeket.
A hazai McDonald’s 2019-ben hirdette meg növekedési stratégiáját, és célul tűzte ki, hogy minél több ember számára legyen elérhető a hamisítatlan Meki®-élmény, amely már az innovációra, illetve a digitális fejlesztésre épül. Mindemellett fontos szempont volt, hogy a vendégek az igényüknek és elképzelésüknek leginkább megfelelő módon rendelhessék meg, fizethessék ki, kaphassák meg és fogyaszthassák el kedvenc termékeiket.
„A vendégek az elmúlt években megszokhatták, hogy új éttermeinkkel olyan városokban és településeken is megjelenünk, ahol korábban erre nem volt lehetőségünk, de a lakosok nagyon vártak bennünket. A mai naptól, a maglódiaknak is lehetősége lesz már betérni az éttermünkbe a lakóhelyükhöz közel is. Ez a McDonald’s is a „Jövő Élménye” koncepció alapján készült el, hogy vendégeink számára élmény legyen a Mekizés. Bízom benne, hogy a környékbeliek szívesen jönnek majd hozzánk, és egy új találkozási pontja leszünk ennek a régiónak. Az új étteremhez drive kiszolgáló rész és egy McCafé® is tartozik.” – mondta Égi Zsolt, a magyarországi McDonald’s éttermeket üzemeltető Progress Étteremhálózat Kft. ügyvezetője.
Természetesen a maglódi Mekiben is a digitalizáció került a fókuszba, melynek köszönhetően a vendégek a hagyományos kasszák és az érintőképernyős kioszkok mellett már mobiltelefonjukon is leadhatják rendelésüket a McDonald’s alkalmazáson keresztül. A digitalizáció azonban nemcsak a technológiát érinti, hanem kiterjed az étterem által nyújtott komplex élmény minden elemére, így az étterem külső és belső környezetére, megjelenésre is. Az új egységben a modern burgerezők világát idéző, dinamikus „Geometry” belsőépítészeti dizájnt valósította meg a vállalat.
Az új konyhatechnológiának köszönhetően minden termék rendelésre készül. A kávékülönlegességeket – amelyek egy barista La Cimbali kávégéppel készülnek – laktózmentes tejjel, zabitallal, mandulaitallal vagy koffeinmentes változatban is lehet kérni a McCafé® pultnál, a kioszkokon, a kasszánál és a drive ablaknál egyaránt. A McCafé® megérkezésével a vállalat teljes kávékínálata, és izgalmas desszertjei is elérhetőek.
A McDonald’s számára fontos, hogy azokon a településeken, ahol működik, aktív szerepet vállaljon a közösségek életében, ezért legújabb autós éttermének megnyitása alkalmából a maglódi Kacifántos Gyerekeink Mosolyáért Közhasznú Alapítvány részére ajánl fel támogatást, hogy a szervezet gondozottjainak fejlesztését elősegítse.

- bdpst24.hu

Check Also

A magyarok álomfürdőszobája átlagosan 5 négyzetméterrel nagyobb, könnyen tisztán tartható és víztakarékos 

Közel minden második magyar tervezi a jövőben felújítani fürdőszobáját, a festés után pedig legtöbben a …