50 faktor Ördög Nórával

  • A Momentán Udvart támogatta a Rossmann a 33. Művészetek Völgyén

A Rossmann idén először kapcsolódott be a Művészetek Völgye fesztiválba, ahol Ördög Nóra és a Momentán Társulat közreműködésével hívták fel a figyelmet a fényvédelem fontosságára. A rendhagyó előadás a kultúra és az egészségtudatosság jegyében zajlott.

A nyár egyik legkedveltebb kulturális eseménye, a Művészetek Völgye fesztivál idén 33. alkalommal várta a látogatókat a festői Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden. A 10 napos rendezvény hagyományosan színes programkínálattal, koncertekkel, kiállításokkal és előadásokkal csalogatta a művészetek szerelmeseit. 

Az idei fesztivál egyik üde színfoltja volt, hogy a Rossmann Magyarország támogatásával egy rendhagyó, a fényvédelem fontosságát hangsúlyozó eseményre is sor került: a Momentán Udvarban megrendezett „50 faktor” című előadás főszereplője a Momentán Társulat állandó tagjai mellett Ördög Nóra volt, aki a nyári napozás veszélyeiről és a megfelelő fényvédelem jelentőségéről beszélt a közönségnek, személyes tapasztalatokat is megosztva. Az esemény egyedülálló hangulatát a Momentán Társulat színészei biztosították, akik improvizációs jelenetekkel tették még emlékezetesebbé és szórakoztatóbbá az amúgy komoly témát feldolgozó előadást.

A Momentán Társulat egy baráti közösség tagjaiból alakult, és 2003 óta több mint 2500 előadást játszottak, mindig a közönség bevonásával és az ötleteik alapján. Estjeiken a humor, a kreativitás és a személyesség találkozik, így minden előadás egyedi és megismételhetetlen élményt nyújt a nézőknek.

A délutáni előadás során a közönség nem csak hasznos információkkal gazdagodott, de a Momentán Társulat jóvoltából humorban sem volt hiány. Az improvizációs jelenetek segítségével olyan mindennapi szituációkat elevenítettek meg, amelyekben a nézők könnyen felismerhették saját napozási szokásaikat, és ráébredhettek azok esetleges veszélyeire.

Rendkívül örültem a Rossmann felkérésének, hiszen úgy gondolom, nem lehet elégszer hangsúlyozni, mennyire fontos a bőrünk védelme” – mondta el Ördög Nóra. „Az, hogy egy ilyen népszerű, nagy múltú fesztiválon, ráadásul a Momentán Társulat közreműködésével beszélhettünk az UV sugárzás káros hatásairól és a fényvédelem fontosságáról, kiváló lehetőség arra, hogy ezt az üzenetet még több emberhez eljuttassuk, ráadásul kötetlen, mégis emlékezetes színházi élményt nyújtó formában.”

A Rossmann elkötelezett, hogy a napvédelem ne csak nyári kérdés legyen, hanem egész évben jelen legyen a mindennapi életünkben. A drogéria széles választékban kínál naptejeket, after sun termékeket és egyéb bőrápoló készítményeket, amelyek segítenek megőrizni a bőr természetes szépségét és egészségét. A fesztiválozóknak a Momentán Udvarban néhány elengedhetetlen nyári kellékekkel, utazó méretű naptejjel, gumicukorral, valamint a Rossmann idei nyári strandkollekciójában megtalálható táskákkal és úszógumikkal is kedveskedtek.

- bdpst24.hu

Check Also

Brutális balesete miatt kellett kivenni Kajdi Csaba jobb veséjét

A modellügynökség vezetője tizenéves volt, amikor leesett a meggyfáról. A sziklára esve szétrobbant a veséje, …