Nyári inspirációk – szandálok, papucsok minden alkalomra

Kétségtelenül a szandálok és nyitott orrú papucsok a legkényelmesebb lábbelik a nyári forróságban – érjen minket a meleg a Balaton parton, vagy éppen az irodában. A CCC kínálatából összeállíthatjuk az idei nyár legdivatosabb szettjeit – amik amellett, hogy jól szellőznek, extra stílust adnak megjelenésünkhöz.

Ha a nyár nagyrészét irodai környezetben kell töltened, igazi kihívás lehet az ideális lábbeli kiválasztása, hiszen egyszerre kell megfelelni az időjárás és a munkahelyi dress code elvárásainak. Egy fekete szandál tökéletes alapja lehet az outfitednek, hiszen könnyedén párosítható a business casual stílus alapdarabjaival, mégis szabadon levegőzhet a láb. A lapostalpú lábbeli ráadásul nem csak a munkaidőre biztosítja a kényelmet, de a strandra is ideális, ha az outfit alatt esetleg már a fürdőruha is lapul.

Szabadnapokon rozéfröccsözés a barátokkal, vagy egy könnyű vacsora a nagy Ő-vel? – legyen bármi is a program, az biztos, hogy a fülledt nyári estéken egy jó programért hajlandóak vagyunk lecserélni még a hűvös szobát is. Ha hosszúra nyúlna a baráti séta, a CCC kínálatában kényelmes műanyag szandált is találunk, ebben rózsaszínben maxolhatjuk ki a summer look-ot. Csak kapj fel hozzá egy zöld vagy kék len ruhát, egy kézitáskát és hibátlan lesz az outfited!

Hátra van még a nyaralás? Hurrá! Élvezd ki az utazás minden pillanatát és csomagolj a bőröndödbe olyan szetteket, amelyek egy zsúfolt nap minden pillanatához – városnézéshez, kávézáshoz, partmenti sétához – passzolnak! A nagy, fodros ruhák és a keresztpántos szandálok pontosan ilyen darabok, a két program között elég csak táskát cserélned, összekötni vagy leengedni a hajad és megélni minden pillanatot!

A fesztiválszezon már javában tart, a legmenőbb bulik azonban még váratnak magukra. Legyél a tömegben bulizós, vagy belül tomboló típus – a magabiztos megjelenéshez szükséged lesz egy kényelmes cipőre! Egy trendi papucs ideális választás lehet, hiszen komfortos, strapabíró, könnyű tisztítani, és még a táskádban is kényelmesen elfér, ha a reggelt már mezitlábon köszöntenéd. Válassz egy papucsot ezüstös színben, és kombináld trendi színes, csillogó ruhadarabokkal, vagy a sztárok és influencerek legkedveltebb darabjával, a meztelenruhával. 

Még tart a nyári leárazás a CCC-nél, így akár 50% kedvezménnyel vásárolhatod meg az egyes darabokat. Alapozd meg a tökéletes nyári outfitet olyan márkák termékeivel, mint a Lasocki, a DeeZee, a Clara Barson, a Crocs vagy éppen a Jenny Fairy. Tekintsd meg a legújabb kollekciókat a CCC üzleteiben, a mobilalkalmazásban, illetve a weboldalon.

- bdpst24.hu

Check Also

Waberer’s: Elindult a verseny, ismét megválasztják az év női logisztikusát 

Még mindig jelentősen elmarad a nők aránya a férfiakétól a logisztikában, különösen a vezetői pozíciókban. …