Gyerekek és családok igényeire szabott teremmel bővült az ETELE Cinema

  • Továbbra is hatalmas az igény a családi mozizásra

Egy újabb, kifejezetten a gyerekek és családjaik számára kialakított teremmel bővült az ETELE Cinema. A második KIDS terem kialakításánál az 5-10 éves gyerekek igényeit tartották szem előtt úgy, hogy az egész család számára különleges élményt és kényelmes mozizást biztosítson. A formabontó belsőépítészeti megoldásokkal, kényelmes, mozgatható puffokkal és családi boxokkal felszerelt 70 férőhelyes termet már birtokba is vehetik a legkisebbek. 

Új fejezetet nyitott a családbarát szórakoztatásban az ETELE Cinema. A gyerekek elvárásai szerint kialakított KIDS terem az indulása óta annyira népszerű, hogy júliusban az üzemeltető megnyitotta második tematikus termét, amivel megduplázza a kapacitást. A kényelmes, meghitt és biztonságos családi szórakoztatást előtérbe helyező új KIDS terem kialakításában és technikai felszereltségében is az első teremben megszokott minőséget hozza. 

Gyerekekre tervezve

A nézőtér kialakításánál megtartották a belső terek már jól bevált hangulatát. A színes, vidám hangulatú teremben ülések és vetített felületek fogadják az érkezőket. Elődjéhez hasonlóan a hagyományos széksoros elrendezést itt is különböző boxok és páholyos ülőhelyek egészítik ki, hogy a családok együtt ülve, meghittebb, intimebb környezetben szórakozhassanak. A megemelt dobogóknak köszönhetően a gyerekek és a felnőttek sem zavarják egymást és a legkisebbek is jól látják a vásznat. 

Az új KIDS terem tervezésénél is fontos szempont volt, hogy a gyerekek számára is kellemes legyen a moziélmény. Ezért az itt játszott filmek az átlagnál halkabbak, és a terem sem sötétül el teljes mértékben. A különböző korú és magasságú gyerekek számára kialakított puha és színes ülőhelyek mellett a terem falain elhelyezkedő vetíthető felületek segítenek elmerülni az adott film világában. 

„A jegyeladásokból és a visszajelzésekből egyértelműen látszik, hogy hatalmas igény van egyedi igényekre szabott mozitermekre, ahol a családok akár már 4 éves koruktól együtt mozizhatnak gyermekeikkel. Ezért döntöttünk úgy, hogy a meglévő mellé egy második termet is építünk, így egy időben akár már több mint 150-en is élvezhetik a két KIDS termünk kínálatát” – mondta Borsos-Vámosi Dóra. Az Etele Plaza asset managere hozzátette, az új terem ajtajai július 7-én nyíltak meg a nagyközönség előtt, ahol elsőként a GRU4 című animációs filmet tekinthetik meg a kicsik és nagyok. 

Filmnézés a legmagasabb szinteken

Az új KIDS megnyitásával így már 15 termesre bővült az Etele Plaza-ban működő ETELE Cinema, ahol csúcstechnológiájú hangtechnika, dönthető székek, külön a gyerekeknek kialakított termek, valamint prémium szolgáltatások várják a filmrajongókat. Az ETELE Cinema a beépített technológiákkal új szintre emeli a filmezés élményét: minden terembe 7.1 hangrendszereket építettek – több helyszínen Dolby Atmos hangzással, emellett 4K lézer vetítési technológia, valamint pixelvezérelt fénytechnika dolgozik a tökéletes szórakozásért. A filmrajongók az ülőhelyek és a szolgáltatások tekintetében is több opció közül választhatnak. Már a standard helyek is extra széles ülőfelülettel, valamint az országban egyedülálló módon hátra dönthető ülésekkel és a pároknak kialakított kanapékkal felszereltek, míg a Premiumtermek még ennél is magasabbra emelik a moziélményt. Az ülőhelyek extra széles karfákkal, rajta faburkolatú asztalkákkal, beépített pohártartóval és vezeték nélküli QI-töltővel rendelkeznek. A szolgáltatás részeként a vetítések előtti 30 percben svédasztal és a teljes idő alatt elérhető korlátlan snack- és üdítőfogyasztás várja a vendégeket. 

- bdpst24.hu

Check Also

A felsőoktatásban tanuló diákok több mint négyötöde dolgozik

A nappali tagozatos egyetemista és főiskolás diákok bő egyharmada rendszeresen dolgozik tanulmányai mellett, a legalább …