Azahriah-val és a Halott Pénzzel zár az EFOTT

Erős pénteket zárt az EFOTT: a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, valamint Majka hatalmas bulit csinált a Velencei-tó partján. Az egyetemisták fesztiválja szombaton többek között Azahriah, Dzsúdló és a Halott Pénz koncertjével zár. Már csak néhány jegy maradt, ezért érdemes mindenkinek minél hamarabb elindulni és a tömegközlekedést választani, hogy elkerülje a sorban állást.

Szombaton többek között Azahriah, Dzsúdló és a Halott Pénz bulijával zár az EFOTT. Már csak néhány jegyünk maradt, ezért javasoljuk a fesztiválozóknak, érkezzenek meg mielőbb és lehetőleg a tömegközlekedést válasszák, hogy elkerüljék a sorban állást” – tájékoztat Budai Marcell sajtófőnök.

Budai Marcell

A fesztivál 4 napon keresztül 10 zenei helyszínnel, több mint 120 előadóval és több száz nappali sport-és kulturális programmal várta látogatóit. Az EFOTT campusán, az UNIversumban pedig a felsőoktatási intézmények, a kiemelt oktatási és innovációs projektek, a civil szervezetek és a vállalati szektor szereplői mutatkoztak be a fesztiválozóknak.

- bdpst24.hu

Check Also

Már Magyarországon is kaphatók a HUAWEI WATCH GT 5 okosóra-modellek

Továbbfejlesztett egészségfigyeléssel és szinte professzionális sportfunkciókkal érkezik az új okosóra-sorozat, ötvözve a látványos kialakítást a …