A Landman november 20-tól a SkyShowtime kínálatában

  • Az új saját gyártású sorozat, a Landman november 20-tól kizárólag a SkyShowtime kínálatában érhető el
  •  A sorozatot a Yellowstone társalkotója, Taylor Sheridan jegyzi
  • A drámai sorozat az MTV Entertainment Studios, a 101 Studios és a Bosque Ranch Productions gyártásában készült

A SkyShowtime bejelentette, hogy a várva-várt, új saját gyártású drámasorozata, a Landman az Oscar®-díjas Billy Bob Thornton főszereplésével november 20-án, szerdán debütál – kizárólag a SkyShowtime-on. A sorozat két epizóddal érkezik. A 10 részes első évad további epizódjai szerdánként jelennek meg. Az Oscar®-jelölt Taylor Sheridan által készített Landman az MTV Entertainment Studios, a 101 Studios és a Sheridan tulajdonában levő Bosque Ranch Productions gyártásában készült.

A Nyugat-Texas egyik robbanásszerűen fejlődő városában játszódó Landman egy modern történet a szerencse hajszolásáról az olajfúrótornyok világában. A sorozat a „Boomtown” című 11 részes podcaston alapul, és az olajmunkások és olajhajhász milliárdosok történetét mutatja be, akik akkora fellendülést gerjesztenek, ami átalakítja az éghajlatot, a gazdaságot és a geopolitikát is. 

Thornton mellett a sorozat további szereplői: Ali Larter (The Last Victim – Az utolsó áldozat), Michelle Randolph (1923), Jacob Lofland (Joker 2), Kayla Wallace (When Calls the Heart – Ha szólít a szív), James Jordan (Yellowstone), Mark Collie (Nashville), Paulina Chávez (The Expanding Universe of Ashley Garcia – Ashley García táguló világképe), és Demi Moore (Feud: Capote Vs. The Swans – Viszály: Capote és a hattyúk). A visszatérő vendégszereplők között látható Jon Hamm (Mad Men – Reklámőrültek) és Andy Garcia (Expendables franchise – A feláldozhatók-filmek), Michael Peña (End of Watch – Az utolsó műszak) pedig vendégszereplőként tűnik fel a sorozatban.

A Landman vezető producerei: Taylor Sheridan, David C. Glasser, David Hutkin, Ron Burkle, Bob Yari, Christian Wallace, Geyer Kosinski, Michael Friedman és Stephen Kay. Dan Friedkin és Jason Hoch az Imperative Development LLC részéről, J.K. Nickell és Megan Creydt pedig Texas Monthly részéről működnek közre vezető producerként. További vezető producer: Peter Feldman. A sorozatot a Paramount Global Content Distribution forgalmazza. 

A sorozat a SkyShowtime egyre bővülő Sheridan-gyűjteményének új darabja. A kollekció olyan alkotásokkal büszkélkedhet, mint a 1883, 1923, Lioness, Mayor of Kingstown, Tulsa King, Lawmen: Bass Reeves és a Yelowstone mind az 5 évada. 

Honlap: www.skyshowtime.com/hu
Sajtószoba: https://corporate.skyshowtime.com 

- bdpst24.hu

Check Also

A döntő többség spórol a nyaralása érdekében

A nyári utazást tervező felnőtt magyar lakosság 80 százaléka takarékoskodik a nyaralása érdekében, és a …