Új dátumot kapott Ski Mask The Slump God koncertje

Ski Mask The Slump God július 10-re, az Akvárium Klubba meghirdetett koncertjét logisztikai okok miatt – ahogy az egész turnét – őszre halasztja, Budapesten így szeptember 30-án csíphetjük el a floridai rappert. 

2015-ben bukkant elő Dél-Florida legsötétebb bugyraiból, majd 2018-as debütáló lemezével hamar a Pitchfork Top 200-as listájának hatodik helyén találta magát. A STOKELEY album előtt is több nagysikerű mixtape hozta be a köztudatba a Ski Mask The Slump God nevet, 2018 után pedig több single és egy újabb mixtape is bekerült a diszkográfiába. Legutóbb májusban hallatott magáról Headrush című dalával. Ski Mask The Slump God következetesen feszegeti a hip-hop határait lírai ügyességével, ritmikai kiszámíthatatlanságával és elit szójátékával.

Ritka rap-erőnek vallja magát, aki a kategóriákkal és korszakokkal dacolva, magas szinten, bocsánatot soha nem kérő hozzáállásával fontos szereplője a hip-hop színtérnek. A folyamatosan új dalokkal jelentkező előadót tavaly már elcsíphettük a Suicideboys előzenekaraként, most pedig első önálló bulijával tér vissza hozzánk, végül szeptember 30-án.

A korábban megváltott belépőjegyek továbbra is érvényesek maradnak a koncertre, akinek pedig nem megfelelő az új dátum, az visszaválthatja a jegyét.

További információk elérhetők a koncert Facebook-eseményében. 

Facebook-esemény:
https://www.facebook.com/events/522962106994286 

- bdpst24.hu

Check Also

Megérkezett Sisi és Hundred Sins közöse: az „Anya Mondd Meg” 

A két teljesen ellentétes zsánerben utazó előadó Sisi és Hundred Sins idén úgy döntöttek, hogy …