Megdöbbentő párválasztásairól mesélt Kajdi Csaba

A modellügynökség vezetője nem titkolja, hogy volt olyan időszak az életében, amikor szerencsésebb volt, ha partnere egy szót sem szól.

Hosszú ideje foglalkoztatja Taylor Swift követőit kedvencük párválasztása. Az énekesnő a jelek szerint ugyanis fülig beleszeretett Travis Kelce-be. A focistáról megoszlanak a vélemények, különösen azóta, hogy felbukkant egy videó, amelyben nem túl finoman tessékeli arrébb edzőjét. Kajdi Csaba úgy érzi, lehet, hogy az énekesnő választása csak átmeneti, ilyen bárki életében előfordulhat.

„Nekem is volt olyan időszak az életemben, amikor olyanok tetszettek, akiknek jobb volt nem megszólalniuk. Előfordult, hogy étterembe mentem egy ilyen partnerrel és a pincér nem merte elvinni a tányérját, mert össze-vissza álltak az evőeszközök benne. Aztán mikor megkérdeztem, befejezte-e az étkezést nem értette a dolgot. A barátaim persze fogták a fejüket, de engem nem érdekelt” – tette hozzá a modellügynökség vezetője, aki szerint minden téren változik az ízlésünk.

„Változunk, ahogy az ízlésünk is és lehet, hogy ezek csak átmeneti szakaszok az életünkben. Aztán ki tudja, lehet, hogy Taylor Swift hozzámegy.

Akkor majd biztos lesznek olyanok, akik felteszik a kérdést az esküvőn, ahogy anyám is szokta nekem: Vajon mikor válnak el?” – árulta el a Sláger Reggelben Rádiós Cyla.

A beszélgetés a https://open.spotify.com/episode/1PPF9F6nXR7PKIMJQifZbQ linken érhető el. 

- bdpst24.hu

Check Also

Együttműködési megállapodást kötött az Országos Onkológiai Intézet és a HUN-REN

A klinikai szemléletű hazai onkológiai kutatások kiteljesedését segíti az Országos Onkológiai Intézet és a HUN-REN …