Infinix: Az innováció úttörője Magyarországon

Az Infinix, a világ egyik legdinamikusabban fejlődő okostelefon márkája, hivatalosan is megérkezett Magyarországra. A Transsion Group által létrehozott márka célja, hogy a legmodernebb technológiákat és kiváló ár-érték arányú termékeket kínáljon a fiatal, trendkövető fogyasztóknak, különös tekintettel a családokra és a különböző korosztályokra.

Az Infinix az innováció és technológiai fejlesztések élvonalában van, folyamatosan fejlődő, mégis trendkövető kínálatával. Kiemelkedő kutatás-fejlesztési központjai Shanghajban, Shenzhenben és Chongqingban találhatók, ahol olyan előremutató technológiákat fejlesztenek, mint az AI hangfelismerés, vizuális érzékelés, intelligens töltési megoldások és 5G kommunikáció.

Az Infinix különféle okostelefon szériákat kínál, amelyek a legmodernebb technológiákat és prémium dizájn megoldásokat ötvöznek. Az új Magyarországon is elérhető modellek közé tartoznak a Note 40 Pro, a Hot 40 Pro és a Smart 8. Ezek a modellek kiemelkedő ár-érték arányt képviselnek, és minden szükséges funkcióval rendelkeznek, amelyek a mai okostelefon-felhasználók számára elengedhetetlenek.

Az Infinix magyarországi piacra lépése során különös figyelmet fordít a helyi igényekre és elvárásokra. A termékek számos vezető áruházláncban, így például a Media Markt, az Euronics és az eMAG üzleteiben is elérhetőek. Az Infinix célja, hogy a fiatal technológia iránt érdeklődő fogyasztók kedvelt márkájává váljon, amely elérhető áron kínál prémium minőséget és innovációt.

A termékek stílusos dizájnnal és a legmodernebb megoldásokkal készülnek, amelyek kielégítik a legigényesebb felhasználók elvárásait is.
Kiemelendő kollaboráció az Infinix és a JBL közös együttműködése a prémium készülékekben, hiszen a hangszórók nemcsak tovább növeli a termékek vonzerejét prémium hangminősége miatt, hanem tökéletes élményt nyújt a zene szerelmeseinek.

Extrák között szerepel, hogy az Infinix telefonok mellé a gyártó tokot, fóliát és gyors töltőt is biztosít, ezzel is növelve a termékek értékét más mobiltelefon szolgáltatókkal szemben.

Az Infinix márka magyarországi bevezetése új színt visz a hazai okostelefon piacra, és új lehetőségeket nyit meg a fogyasztók számára, hogy hozzáférjenek a legújabb technológiai innovációkhoz megfizethető áron. Az Infinix elkötelezett amellett, hogy a helyi piac igényeit figyelembe véve folyamatosan fejlessze termékeit és szolgáltatásait.

További információért keresd fel weboldalunkat: www.infinixstore.hu

- bdpst24.hu

Check Also

MBH Termőföldindex: a szőlőkért és a gyümölcsösökért kellett a legtöbbet fizetni 2023-ban

Kétmillió forint fölé emelkedett a szántóföldek hektáronkénti átlagára tavaly, noha az ország különböző régióiban változatosan …