Super Bronze tribünjeggyel jutalmazzák a legjobbat

A Vegas.hu 2024. július 1-je és 11-e között rendezi meg izgalmas promócióját, amelynek keretei között a Play’n GO játékszolgáltató online játékain tehetik próbára szerencséjüket az értékes nyereményekért versenybe szállók.

A promóció fődíja 4 darab háromnapos (péntek–vasárnap) Super Bronze tribünjegy, a legrangosabb autóverseny-sorozat rajongóinak szíve pedig valóban nagyot dobbanhat, a második helyezett ugyanis a négybetűs amerikai istálló tetszőlegesen választott versenyzője sisakjának replikájával, a 3–7. helyezett 1-1 darab dedikált csapatsapkával, a 8–12. helyezett pedig 1-1 darab csapatpólóval gazdagodhat.

A mintegy 130 éves múltra visszatekintő nyerőgépek evolúciója szempontjából az online tér robbanásszerű tágulása meghatározó volt: a virtuális slotjátékok („pörgetős játékok”) elsősorban a szó szerint pörgős életet élő fiatalok körében taroltak s tarolnak napjainkban is. A Play’n GO játékszolgáltató színes palettájáról 10 online slotjátékot válogatott be a promócióba a Vegas.hu csapata, amelyek között méhecskés édességduplázós, ókori egyiptomi alvilágos, holdhercegnős, alkimistás és viking hősös is akad, így mindenki megtalálhatja a hozzá legközelebb állót.

Annak, aki az élmezőnybe akar kerülni, kitartónak kell lennie: minél többet pörget a promóció 10 napja alatt, annál nagyobb eséllyel állhat fel a dobogóra.

- bdpst24.hu

Check Also

Július 20-án NEM lesz Balaton-átúszás

A HungaroMet siófoki obszervatóriumának időjárás-előrejelzése alapján – a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitány egyetértésével – úgy döntöttünk, …