Maxold ki a fesztiválszezont a CCC-vel!

A zenei fesztiválokon nem csak a zenét, de a divatot is ünnepeljük. A CCC legújabb kollekciójával garantáltan nem maradsz észrevétlen a koncerteken! A merész platformszandálokat a fesztiválkirálynőknek, míg a kényelmes sportcipőket a “csak felveszem és már indulok is” típusú partizóknak ajánljuk. Outfitednek ezúttal tényleg csak a képzelet szab határt. A fesztivál a szabadságról szól – legyen a megjelenésed is fesztelen!

A fesztiválokon idén is az extrém, színes és csillogó szettek hódítanak: a Jenny Fairy márka kollekciójából bőven meríthetsz inspirációt! Kézitáska arany, ezüst vagy akár lila színben? Naná, hogy megtalálható! A hangulatot még a rossz időjárás sem ronthatja el, a Hunter gumicsizmáiban homokban és sárban egyaránt rúghatod a port! A márka széles szín- és stílusválasztékkal készült az év legbulisabb időszakára, amelyek karaktert kölcsönöznek megjelenésednek. Ne félj a sártengertől – élvezz ki minden pillanatot!

Állítsd össze a fesztivál lookot egyetlen márka jegyében! A Hunter szinte tetőtől talpig garantálja a trendi megjelenést, legalábbis a két végleten mindenképpen! A brand a lábbelik mellett ugyanis stílusos napszemüvegekkel hódítja meg a tánctereket és vízpartokat. A divatos és funkcionális darabok tökéletesen védik a szemet a napfénytől, a változatos színek és formák kínálatában pedig minden fesztiválozó megtalálja a kötelező alapdarabot. 

Az idei fesztiválszezon legtrendibb outfitjei között több laza, kényelmes ruhadarab is helyet kapott. Ezekhez remekül passzolnak a Vans cipők, hiszen farmer rövidnadrággal, színes, horgolt ruhákkal, de akár fitteres fesztiválruhával is tökéletesen párosíthatók. A bulibárók számára nélkülözhetetlenek az Adidas sportcipői, míg a stílusos minimalizmus kedvelőinek a Reebok kedvez. 

A visszafogottabb stílus kedvelői is csempészhetnek egy kis “őrültséget” az outlookjukba: a Gino Rossi és a Badura márka ötvözi a kényelmet és a kiváló minőséget, darabjai szinte kérik, hogy áttáncoljuk velük az éjszakát! A magasított talpú mokaszinok megkímélik lábadat, ha a színpad előtt táncolnád végig az estét, de akkor is garantálják a komfortérzetet, ha csak a pult mellett peregnek az órák. Az arany csatok és díszítések révén pedig még egy rockfesztiválon is megállják a helyüket!

A nyári leárazás most kezdődött a CCC-nél, így akár 50% kedvezménnyel vásárolhatjuk meg az egyes darabokat. Egészítsd ki ruhatárad olyan márkák termékeivel, mint a Vans, a Jenny Fairy, a Reebok, az Adidas, a Hunter, a Badura, valamint a Gino Rossi. 

Tekintsd meg a legújabb kollekciókat a CCC üzleteiben, a mobilalkalmazásban, illetve a weboldalon.

HUNTERVansReebokadidasGino Rossi, Jenny Fairy 

- bdpst24.hu

Check Also

A következő nemzedékek reálértelmiségét nevelik

most őket díjazzák 2,5 millió forinttal 24. alkalommal lehet jelölni a reáltárgyak legjobb oktatóit a …