A Visegrádi Nyári Színház a család színháza

  • Dunakanyar tán legromantikusabb helyszínén.
  • Az elsőrangú produkciók és a varázslatos környezet felejthetetlen élménnyé teszik a különleges eseményt.
  • A délelőtti, fedett, klimatizált helyszíneken megvalósuló gyerekelőadások és az esti, szabadtéri színházi produkciók, stand up estek az egész család számára tartalmas, kulturált szórakozást ígérnek! 

„A Visegrádi Nyári Színház megalapítása régen dédelgetett tervem volt.

2023-ban a Fórum Színház és a Thermál Hotel Visegrád összefogott és Lepencevölgyi Nyár néven meghirdettük színházi mini-fesztiválunkat, amit lelkes örömmel és nagy támogatással fogadott a város és települései.

A sikeres fogadtatás és elismerő visszhangok után megszületett az elhatározás, hogy hagyományteremtő szándékkal, hivatalosan is megalapítom a Visegrádi Nyári Színházat, ami egy kulturális-szórakoztató-színházi fesztivál.

A kollégáimmal bízunk benne és azon dolgozunk, hogy olyan minőségű és igényes válogatású programot kínáljunk, ami elnyeri nézőink tetszését.

Idén 10 előadással készülünk a Visegrádi Nyári Színház első, nagyszabású rendezvénysorozatára, amiben a délelőtti, fedett, klimatizált helyszíneken megvalósuló gyerekelőadások és az esti, szabadtéri színházi produkciók, stand up estek az egész család számára tartalmas, minőségi szórakozást ígérnek!

A Visegrádi Nyári Színház a család színháza, szeretettel várunk kicsiket és nagyokat, itt élőket és ide látogató turistákat egyaránt! Válogassanak kedvükre programkínálatunkból és találkozzunk személyesen a Dunakanyar tán legromantikusabb helyszínén!”

- bdpst24.hu

Check Also

Már Magyarországon is kaphatók a HUAWEI WATCH GT 5 okosóra-modellek

Továbbfejlesztett egészségfigyeléssel és szinte professzionális sportfunkciókkal érkezik az új okosóra-sorozat, ötvözve a látványos kialakítást a …