STRAND: Vakáció akció: most 5 jegyet kapsz 4 áráért!

Végre itt a vakáció, ennek örömére csoportos jegyakciót és új bejelentéseket hoztunk nektek. Jó hírünk van az elektronikus zene rajongóinak, hiszen a Next Level hozza a partyt a Balaton partjára!

A nemzetközi vonalat rajtuk kívül olyan előadók erősítik, mint a drum and bass műfaj egyik legmeghatározóbb párosa, a brit Chase & Status, az underground elektronikus zene legizgalmasabb arca, a szintén brit dalszerző, producer Elderbrook, és a brazil house DJ, Alok.

Természetesen a hazai zenei élet legkedveltebb fellépői is ott lesznek a MOL Nagyon Balaton kiemelt eseményén. Azahriah, Halott Pénz, Carson Coma, Ivan & The Parazol, Margaret Island, Necc Party, Platon Karataev, Pogány Induló és Wellhello – csak hogy néhányat említsünk a zenekarok közül.

Mindez persze csak töredéke a STRAND fesztivál idei programjának, amely részletes napi bontása már elérhető a weboldalunkon. A tavalyi évhez hasonlóan a fesztivált idén is meghatározza a cirkusz világa, mind látványban, mind programok terén, vagyis igazi cirkuszi kavalkádra lehet számítani augusztus 22. és 24. között Zamárdiban, a csodás Balaton parton. Csapj le a jegyedre még ma!

STRAND bérletedet és jegyedet K&H, MKB és OTP SZÉP kártyával is megvásárolhatod. Nincs más dolgod, mint ellátogatni a honlapunkra, kiválasztani a kívánt jegytípust, a fizetésnél pedig a SZÉP kártya opcióra kattintani.

Találkozunk a STRANDon!

- bdpst24.hu

Check Also

Már Magyarországon is kaphatók a HUAWEI WATCH GT 5 okosóra-modellek

Továbbfejlesztett egészségfigyeléssel és szinte professzionális sportfunkciókkal érkezik az új okosóra-sorozat, ötvözve a látványos kialakítást a …