Elindult a 2024-es DISZNNOVÁCIÓ pályázat

  • Az 50 millió forintos összdíjazású pályázaton azokat a sertéstenyésztőket jutalmazzák, akik pozitív változást hoztak a sertéságazatban 
  • A díjra 2024. június 30-ig várják a jelentkezéseket
Az MSD Animal Health magyar sertéstenyésztők jelentkezését is várja az idei Disznnováció díjra (angol nevén: High-Quality Pork Pignnovation Award). A díjjal olyan sertéstenyésztőket – cégeket, magánszemélyeket, startupokat vagy szervezeteket – jutalmaznak, akik a sertéságazat innovációjának és technológiájának előmozdításán dolgoznak, és már bizonyítottak az állatok szaporítása, egészsége, jólléte, valamint a növekedés és a fenntarthatóság területén.
A tét nagy, hiszen az MSD Animal Health összesen 150 000 dollárt (nagyjából 55 millió forintot) oszt ki a három nyertes között: az első helyezett 75 000 dollárt, a második 50 000 dollárt, a harmadik helyezett pedig 25 000 dollárt kap. Pályázni június 30-ig lehet, a győzteseket pedig 2024 szeptemberében hirdetik ki. A díjjal kapcsolatos további információk és jelentkezés a http://www.pignnovationaward.com/ weboldalon olvasható.
Jelentkezés és kiválasztási feltételek
Azon szervezetek és magánszemélyek jelentkezését várják Magyarországról és szerte a világból, akik olyan megoldásokkal és ötletekkel rendelkeznek, amelyek képesek innovatív változást hozni a sertéságazatban a modern technológia felhasználásával. A pályázatokat a projektjavaslat minősége és egyértelműsége, a javasolt projekt reális törekvései, potenciális értékhozadéka, relevanciája, társadalmi vagy jólléti hatása és eredetisége alapján bírálják el. A nyertesek végső kiválasztását az MSD Animal Health képviselőiből és független iparági bírákból álló zsűri végzi.
Az MSD Animal Health-ről
Az MSD-nél, amely az Egyesült Államokban és Kanadában Merck & Co., Inc., Rahway, N.J., USA néven ismert, egy közös cél égisze alatt egyesülünk: a csúcstechnológiát használjuk arra, hogy életeket mentsünk és életminőséget javítsunk világszerte. Több mint egy évszázada a kutatás élvonalában járunk, gyógyszereket, vakcinákat és innovatív egészségügyi megoldásokat adunk a világ legnagyobb kihívást jelentő betegségeire. Az MSD Animal Health, a Merck & Co., Inc., Rahway, N.J., USA része, az MSD globális állategészségügyi üzletága. Az MSD Animal Health az “egészségesebb állatok tudománya” (The Science of Healthier Animals®) iránti elkötelezettsége révén az állatorvosok, a gazdák, a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosai és a kormányok számára az állatgyógyászati gyógyszerek, vakcinák, egészségügyi menedzsment megoldások és szolgáltatások egyik legszélesebb választékát, valamint az azonosításra, nyomon követhetőségre alkalmazott termékeket is tartalmazó, széles körű, összekapcsolt technológiacsomagot kínál. Az MSD Animal Health elkötelezett az állatok és az őket gondozó emberek egészségének, jóllétének és teljesítményének megőrzése és javítása mellett. Jelentős befektetéseket fordít dinamikus és átfogó kutatás-fejlesztési erőforrásokba és a modern, globális ellátási láncba. Az MSD Animal Health több mint 50 országban van jelen, termékei pedig mintegy 150 piacon kaphatók. További információért látogass el a www.msd-animal-health.com  weboldalra, és lépj kapcsolatba velünk a LinkedIn és az X (korábban Twitter) oldalakon.
A Merck & Co., Inc. (Rahway, N.J., USA) jövőre vonatkozó nyilatkozata
A Merck & Co., Inc., Rahway, N.J., USA (a „vállalat”) jelen sajtóközleménye „jövőre vonatkozó kijelentéseket” tartalmaz az Egyesült Államok 1995. évi Private Securities Litigation Reform Act-re vonatkozó rendelkezéseinek értelmében. Ezek a kijelentések a vállalat vezetőségének jelenlegi meggyőződésén és várakozásain alapulnak, és jelentős kockázatoknak és bizonytalanságoknak vannak kitéve. A fejlesztés alatt álló termékekkel kapcsolatban nem garantálható, hogy azok megkapják a szükséges hatósági engedélyeket, vagy hogy kereskedelmi szempontból sikeresnek bizonyulnak. Ha az alapul szolgáló feltételezések pontatlannak bizonyulnak, vagy a kockázatok, bizonytalanságok realizálódnak, a tényleges eredmények jelentősen eltérhetnek a jövőre vonatkozó kijelentésekben foglaltaktól.
A kockázatok és bizonytalanságok közé tartoznak többek között az általános iparági feltételek és a verseny; az általános gazdasági tényezők, beleértve a kamatlábak és a devizaárfolyamok ingadozását; a gyógyszeripari szabályozás és az egészségügyi jogszabályok hatása az Egyesült Államokban és nemzetközi szinten; az egészségügyi költségek visszafogására irányuló globális trendek; a technológiai fejlődés, az új termékek és a versenytársak által megszerzett szabadalmak; az új termékek fejlesztésével járó kihívások, beleértve a hatósági jóváhagyás megszerzését; a vállalat képességét a jövőbeli piaci feltételek pontos előrejelzésére; gyártási nehézségek vagy késedelmek; a nemzetközi gazdaságok pénzügyi instabilitása és a szuverén kockázatok; a vállalat szabadalmainak és az innovatív termékek egyéb védelmének hatékonyságától való függés; valamint a peres ügyeknek, beleértve a szabadalmi pereket és/vagy a hatósági intézkedéseknek való kitettség.
A vállalat nem vállal kötelezettséget arra, hogy nyilvánosan aktualizálja a jövőre vonatkozó kijelentéseket, akár új információk, akár jövőbeli események, akár más okok miatt. További tényezők, amelyek miatt az eredmények lényegesen eltérhetnek a jövőre vonatkozó kijelentésekben leírtaktól, megtalálhatók a vállalat 2023. december 31-én véget ért évre vonatkozó 10-K űrlapon közzétett éves jelentésében, valamint a vállalatnak az Értékpapír- és Tőzsdebizottsághoz (SEC) benyújtott egyéb beadványaiban, amelyek a SEC internetes oldalán (www.sec.gov) érhetők el.

- bdpst24.hu

Check Also

Miért nem lenne elég a technológiai fejlődés és a befektetések megsokszorozása?

Az Európai Központi Bank volt elnöke nyilvánosságra hozta jelentését, amely szerint leginkább a közös adósság …