Egy meglepő tényező alapján Portugália nyerheti az EB-t

  • Magyarország az elődöntőig menetelhet

Európai futball rajongók milliói izgatottan várják a 2024-es EB kimenetelét. Sokan indulnak ilyenkor a fogadóirodák vagy az online fogadások irányába, idén ehhez lehet, hogy egy igazán új megvilágításba helyezett esélylatolgatás adhat egy kis segítséget…

A szokatlan módszer pedig a népesség péniszmérete szerinti szavazás.

Felmerülhet a kérdés, hogy mégis hogyan lehet a péniszméretet egy foci EB győztesének megjóslására alkalmas indikátornak tekinteni? Az elmélet mögött a péniszméretet növelő eszközöket forgalmazó márka, a Jes-Exender áll. Az általuk frissen összerakott tanulmány arra alapoz, hogy az átlagosnál nagyobb péniszméret általában nagyobb önbizalommal és dominanciával jár. A önbizalom jobb teljesítményt eredményezhet a pályán. Vagy legalábbis a szurkolóknak egy szórakoztató és váratlan módot adhat a kedvenc csapataik esélyeinek latolgatására.

A Jes-Extender tanulmánya szerint, amelyben összehasonlította a 2024-es EB-n résztvevő országok férfiainak átlagos péniszméretét, Portugália kerülhet ki győztesen. Átlagosan 15,14 cm-es eredménnyel megelőzve Franciaországot, amelynek átlaga 15,12 cm.

A becslések szerint szerint más vezető csapatok gyengébben teljesíthetnek: Anglia, amelynek átlaga 13,7 cm, várhatóan kiesik a csoportkörben, míg Olaszország (13,92 cm) és Németország (14,5 cm) a kieséses szakaszban nem jut tovább.

Na, de a magyarok! Az átlagosan 14,83 cm-vel büszkélkedő magyar férfiak méretére alapozva a válogatott az elődöntőig menetelhet, megküzdve a portugálokkal, legyőzve a kisebb férfiassággal rendelkező horvátokat és szerbeket is. 

Jes Bech Müller, a Jes-Extender alapítója így kommentálta a jelentést: „A péniszméret hosszú ideje a kulturális viták tárgya, gyakran a férfiasság és a termékenység jelképeként emlegetik. Ezek a tulajdonságok metaforikusan átalakíthatók önbizalommá és dominanciává a futballpályán. A férfiasságról alkotott percepciókhoz társított önbizalom simán befolyásolhatja a játékos pszichológiai állapotát és potenciálisan javíthatja teljesítményét.”

Függetlenül attól, hogy számít-e a méret a futballban, ez a tanulmány izgalmas színt ad a szokásos torna előtti tippelgetéseknek.

- bdpst24.hu

Check Also

új, digitális SZÉP kártya a piacon

Októbertől új külsővel jelentkezik a K&H SZÉP kártya. Az új sorozatnál a bankkártya termékekhez igazodó …