Új időszaki tárlat a Galériában: Sean Scully. Kibefordítva

 

Új kiállításunkon az egyik legfontosabb kortárs alkotónak, Sean Scullynak a művei láthatóak. A Szépművészeti Múzeum – Magyar Nemzeti Galéria 2020-ban rendezte meg Sean Scully életmű-kiállítását, aki ezt követően jelentős alkotásokat ajándékozott a múzeumnak. Kabinetkiállításunkon most ezeket a műveket mutatjuk be.

ÉRDEKEL

Tárlatvezetések időszaki kiállításainkban

Ismerje meg tárlatvezetéssel Anna Margit különleges világát vagy a holokauszt képzőművészeti ábrázolását! Csatlakozzon vezetett sétáinkhoz!

ÉRDEKEL

Tükör és maszk

Sedlmayer Krisztina, a Néprajzi Múzeum művészettörténészének rendhagyó tárlatvezetésén fényképek és tárgyak segítségével idézzük fel Anna Margit különös, egyedi környezetét.

ÉRDEKEL

Művésztelepek – új sorozat

Miért jöttek létre a művésztelepek? Hogyan folyt a munka ezekben a kötetlenebb alkotóközösségekben? Hat alkalmas tárlatvezetés-sorozatunk első két helyszíne júniusban Nagybánya és Szolnok.

ÉRDEKEL

Társintézményeinkben további érdekes programokat talál!

Kertész, Moholy-Nagy, Capa…

Ismerje meg a leghíresebb, Amerikába vándorolt magyar fotóművészek alkotásait tárlatvezetésekkel!

ÉRDEKEL

Zichy Mihály Emlékház

Kulturális feltöltődést ajánlunk a Balaton déli partjától mintegy 20 percre található Emlékházban, Zichy Mihály szülőházában.

ÉRDEKEL

BARÁTI KÖR

Fedezze fel a kortárs művészek grafikai alkotásait is!

Csatlakozzon a Baráti Körhöz és tudjon meg többet négy múzeum időszaki kiállításairól, fedezze fel a Grafikai Gyűjteményeket és a megújult állandó tárlatokat!

ÉRDEKEL

- bdpst24.hu

Check Also

A következő nemzedékek reálértelmiségét nevelik

most őket díjazzák 2,5 millió forinttal 24. alkalommal lehet jelölni a reáltárgyak legjobb oktatóit a …