Nyereményekkel ünnepli 25. születésnapját a KOMETA

A KOMETA Országos Tavaszi Promóciója május 13-án startol, a vásárlók a Screvo alkalmazás használatával 8 héten át vadászhatnak a nyereményekre. A 25. születésnapját ünneplő KOMETA tavaszi játékának fődíja egy 2,5 millió forint értékű OTP-pre-paid kártya, emellett minden nap gazdára talál egy 25 ezer forint értékű Euronics utalvány is. A kampányt TV reklámok és közösségi média aktivitások támogatják.

Az idén 25. születésnapját ünneplő KOMETA Országos Tavaszi Promóciója 8 héten át (május 13. – július 7.) tálcán kínálja a lehetőséget, hogy a szerencsések értékes ajándékokat nyerhessenek. 

Ha valaki kedvet kapott a játékhoz, nincs más teendője, mint vásárolni 1 db, a játékban résztvevő KOMETA terméket, majd feltölteni a blokkon található adatokat a Screvo applikációba. A promóció időtartama alatt minden nap gazdára lel egy darab 25 ezer forint értékű Euronics utalvány (összesen 56 alkalommal), a fődíj pedig egy 2,5 millió forint értékű OTP pre-paid card, amely olyan bankkártya, amit a szerencsés nyertes bármire felhasználhat. 

Az 56 db napi ajándék megnyeréséhez elég egyetlen feltöltés, a fődíj sorsolásában való részvételhez legalább 3 feltöltés szükséges. Az Országos Tavaszi Promócióban résztvevő KOMETA termékek: ÚTRAVALÓ (szeletelt sonkák, felvágottak, párizsik, szalámik, lecsókolbász), ÍNYENC (szeletelt sonkák és szalámik, bacon, virslik, stb.), KEMENCÉS (főtt, sült termékcsalád) valamint az ÚTRAVALÓ és ÍNYENC rudas szalámik. A promóciós címkét a legtöbb terméken feltüntetik.

A kampányt 10 másodperces TV reklámokkal és közösségi média aktivitásokkal (Facebook, Instagram) támogatják. 

- bdpst24.hu

Check Also

Az Etele Plaza az Év Bevásárlóközpontja

Az Etele Plaza érdemelte ki Az Év Bevásárlóközpontja – Fenntarthatósági fejlesztések díjat az Év Boltja …