Beretka Ádám – Rokonlelkek

  • Beretta Ádám 05.20-án jön ki a következő dalával. A videóklip egyik része nagyon különleges helyszínen, a puszta közepén.
 Rokonlelkek a dal címe, miért választottad ezt a dalcímet, mire utal?
A dal két olyan emberről szól akik nem ismerik egymást viszont érzik a másik fél minden fájdalmát, de minden örömét is. Ebből adódóan lett Rokonlelkek a dal címe. 

Két különleges helyszínen forgott a klip újra és nemcsak a helyszín egyedi, hanem az is, amit ott látunk. Kórházi ágy a puszta közepén… Hogyhogy? Mit szimbolizál a sötét szoba a másik helyszínen?
Szürreális! Kicsit mintha egy Netflixes film előzetest látna az ember. Ezt szerettük volna a csapattal átadni. A történetben én kómában fekszem, a lány (Seany Sciviero) pedig egy bezárt szobában éli meg a keserves magányt és magatehetetlenséget, valójában ő mutatja be az én belső vívódásaimat, miközben be vagyok zárva a saját testembe ott, ahol egyébként a legszabadabb lehetnék a természetben egy rét közepén. 

A dal a Fekete Rózsa folytatása, milyen értelemben, mit kell erről tudni?
A Fekete Rózsa egy örökkévaló szerelmi vallomást ír körbe. A Rokonlelkek inkább az elengedést szimbolizálja. Ezért is a folytatása a dalnak. Hangzásban és szövegben teljesen eltérő a kettő. 

 Ez már a második dal, ami NAZ gondozásában jelenik meg. Milyen vele a közös munka, várható-e még idén vele együttműködés?
Naz egy új korszak az én zenei történetemben. Biztat, támogat ahogy a csapat, a menedzsment és a menedzserem is. Nekem ez fontos, hogy a munka ne csak egy elvégzendő feladat legyen hanem alkotás. Főleg ebben a szakmában. Remélem végig kíséri Naz a karrieremet. Folyamatosan együtt gondolkozunk, tervezzük a jövőt és igen, várható még közös dal.
 Mikor és hol hallhatja először a dalt a  közönséged?
A Rokonlelkek Május 20-án érkezik majd minden platformra klipel együtt. Május 25-én hallhatja először a közönség Budapesten az Akvárium Klubban.

- bdpst24.hu

Check Also

RTL: SZOBOSZLAI DOMINIK ELSŐ SOROZATSZEREPE

nézd meg az RTL-en a vasárnap esti magyar-skót meccs Újabb meglepetés a Marsra magyar! sorozatban! …