Meg kell menteni a rockzenét! 

Mindenkit várnak június 8-án az Erkel Színházba, akik készen állnak egy felejthetetlen kalandra! Időutazás a QUEEN legendás slágereinek világában a We Will Rock You musicalben, amely a PS Produkció újragondolásában tűnik fel immáron 50. alkalommal! 

Igazi sci-fi történet a 300 év múlva játszódó We Will Rock You QUEEN – Ben Elton musical. A darabot a musical történelem legnagyobb sikerei, a 10 leghosszabb ideig játszott musical között tartják számon.

A humoros és elgondolkodtató cselekmény 24 Queen slágerre épül. A történet a távoli jövőben, a 24. század elején, az iPlanet nevű bolygón játszódik, amelyet egykor Földnek hívtak. A globalizáció mindent behálóz. Az egész világot a GaGa konszern, a Globalsoft uralja, élén a kegyetlen Killer Queen-nel és segítőjével, a titkosrendőrség vezetőjével: Khashoggi parancsnokkal. Fiatalok egy csoportja fellázad a műanyag világ ellen, ők olyan egyéniségek, akik a gondolat szabadságát és a valódi hangszerekkel játszott élő rockzenét akarják visszahozni. Az ellenállóknak kemény harcot kell vívniuk a kegyetlen hatalommal, míg megtalálják a „bajnokok hangszerét”, a felszabadító, szent elektromos gitárt… Az Budapesten az előadást a BOK Csarnokban közel 50000 néző fogadta tomboló ovációval. November elején a Pesti Magyar Színház színpadán éled újra az őszinte, igazi, élő rock legendája.

További információ:
https://www.opera.hu/hu/musor/2023-2024/we-will-rock-you-queen-musical-2023/

- bdpst24.hu

Check Also

Dumaszínház csillagai stand-up sétányt avattak a Corvin negyedben!

Tavaly lett 20 éves a Dumaszínház. A jeles kerek évforduló kapcsán a színház vezetése úgy …