Májusban megújuló FilmMania és Cash out

  • Nincs kiút hazai premier az AMC Mikron 
  • A megújult FilmMania arculat apropóján az amerikai mozipremierrel szinte egyidőben elérhető John Travolta úja filmje az AMC Mikrón

A FilmMania a nézők otthonába hozza a mozizás élményét a klasszikus filmek és új kasszasikerek kedvelőinek, műfajtól függetlenül. A közkedvelt csatorna arculata májustól megújul, de az itt futó filmek minősége a megszokott marad. A a FilmManiát működtető AMC Networks Central and Northern Europe [AMCNI CNE] a frissítés apropóján egyedülálló megoldással is kedveskedik a néző számára.  

A FilmMania a filmes műfaj szerelmeseinek elhozza az otthoni mozizás élményét. Filmes zsánerek széles spektruma képviselteti magát a csatornán, színvonalas és változatos alkotásokkal, nemzetközi sztárokkal, legyen szó örökzöldekről vagy kasszasikerekről. A csatorna magyarországi indulása óta fontos szempont, hogy a FilmMania arculatában is visszaköszönjön a moziélmény, a hagyományos és új filmek, különböző műfajok harmóniája. 

A májusban megújuló arculat új designja megidézi a mozizás sosem múló izgalmát, megjelenik benne a sötét nézőtéret bevilágító vetítőgép fényében megcsillanó apró porszem. A FilmMania logója, illetve képernyős arculata is tükrözi a kínálatot: az új filmek és a régi klasszikusok kiegészítik egymást, megszokott, ismerős, ám egyben modern, korszerű. 

Az újítás apropóján Magyarországon rendhagyó módon nem egy mozi vagy streaming szolgáltató, hanem a FilmManiát üzemeltető AMCNI CNE hozza el a John Travolta és Kristin Davis főszereplésével készült Cash Out- Nincs kiút című, az amerikai mozikban most debütált produkciót az AMC Mikrora.  A film a Travolta által életre keltett Masonről, a profi tolvajról szól, aki élete legnagyobb rablására készül, amikor bátyjával egy bank kifosztását tervezik. A dolgok azonban balul sülnek el, és csapdába ejti őket az FBI, ahol Mason szerencsétlenségére a volt szerelme vezeti a tárgyalást. Az Egyesült Államokban április 26-án bemutatott film az amerikai premier után pár nappal, május 2-tól bárki számára elérhető az AMC Mikrón a FilmMania fül alatt a hónap végéig. Az alkalmazás telefonra és táblagépre is ingyenesen letölthető a Play áruházból és az App Store-ból, de böngészőből is elérhető, így gyors regisztrációt követően mindenki a számára legkényelmesebb módon és időben nézheti meg a Doug Richardson által jegyzett történetet.

Az arculatfrissítés ellenére a FilmManián vetített alkotások eddig megszokott magas minősége a régi marad. A csatorna májusi kínálatában olyan klasszikusok kapnak helyet, mint A szakasz, Az utolsó mohikán, A Jó, a Rossz és a Csúf vagy az Apokalipszis most. Az ilyen örökzöldeket preferáló előfizetők számára kedvező hír, hogy az arculatfrissítéssel egyidőben a Magyar Telekom (az IPTV és a műholdas előfizetői számára – a Közszolgálati előfizetők kivételével), a Vidanet és a TARR Kft. előfizetői csomagtól függetlenül teljes egészében elérhetővé teszi ügyfeleinek a FilmMania csatornát május 2-tól május 31-ig. 

Akik szeretnék magukkal vinni a mozizás élményét, a Telekom TV GO alkalmazás segítségével tehetik ezt meg. A csatorna filmjei közül május 2-tól a Telekom FilmKlub kínálatában olyan vígjátékok közül válogathatnak, mint a Szabadlábon Velencében, a Jákob rabbi kalandjai, a Két apának mennyi a fele? vagy A lator. A krimik, thrillerek szerelmesi a Bronxi mese és A rózsa neve közül választhatják ki a kedvükre valót, a francia filmdrámák kedvelői a Bovarynét, míg a háborús filmek rajongói a Végső visszaszámlálást érik el a szolgáltatásban.

- bdpst24.hu

Check Also

Már az utolsó simításokat végzik az ország legnagyobb kulturális rendezvényéhez

‌ Már csak két nap és ismét itt a nyár legjobban várt programja, hazánk legnagyobb …