Különleges edzőpadokat állít ki Milánóban a Technogym

  • Mozgás, dizájn és jótékonyság kéz a kézben – Design to Move

A Technogym 40 éves fennállását, 40 év megállíthatatlan innovációját ünnepli Milánóban a Salone del Mobile dizájnkiállítás teljes ideje alatt. A prémium fitneszeszközöket gyártó cég természetesen saját standdal képviselteti magát a Salone del Mobile-n, de ezen felül a „Design to Move” elnevezésű kiállítással is csatlakozik a nagy érdeklődésre számot tartó eseményhez.  

Az érdeklődők 40 egyedi kialakítású Technogym Bench-et tekinthetnek meg a Technogym milánói showroomjában (Via Durini 1), egészen április 21-ig, vasárnapig. A kiállított edzőpadokat 40 különböző művész tervezte szerte a nagyvilágból. A Design to Move kiállítás többek között olyan neves nemzetközi dizájnerek munkáit sorakoztatja fel, mint Antonio Citterio, Nendo, Patricia Urquiola, Kelly Hoppen, Piero Lissoni, Walter de Silva, Rolf Sachs, Elena Salmistraro vagy Michele Bönan. 

„A Design to Move a dizájn és a wellness, a stílus és a funkcionalitás, az érzelem és a kézzelfoghatóság közötti egyedülálló és mély kapcsolatot vizsgálja. Az exkluzív Technogym Bench kollekció az izgalmas  edzésélményen túl művészeti alkotásként és a társadalmi felelősségvállalás szimbólumaként is szolgál” – hangsúlyozta Szekosán Anett, a Technogym marketing menedzsere. 

A Technogym számára kiemelten fontos, hogy a kezdeményezés jótékony célokat is szolgáljon. Éppen ezért a kollekció 15 darabját a Sotheby’s-zel együttműködve árverésre bocsátják, mely aukciók pontos időpontja megtalálható lesz a Technogym honlapján 

25 egyedi Technogym Bench pedig megvásárolható lesz a Technogym weboldalán. A 40 különleges Technogym Bench-ből származó teljes bevétel jótékony célra, az UNICEF számára kerül felajánlásra. 

De, aki inkább a Technogym Bench eredeti dizájnját kedveli, természetesen ezután is megtalálja a Technogym kínálatában. Ebben a letisztult, elegáns megoldásban minden helyet kapott, amely egy teljeskörű edzéshez szükséges. Ez az exkluzív, funkcionális edzőszett a teljes test megmozgatásának számtalan lehetőségét kínálja, több mint 200 elvégezhető gyakorlattal, videós útmutatókkal. Kompakt kialakítása helyet biztosít a rugalmas szalagoknak, kézisúlyzóknak, maroksúlyoknak és az edzőszőnyegnek, hogy kis helyen is hatékony mozgást tegyen lehetővé.

- bdpst24.hu

Check Also

Yettel: Újabb világrekordot állított fel a magyar csapat Franciaországban

Két kategóriában is első helyen végeztek a győri egyetem hallgatói Európa legnagyobb energiahatékonysági versenyén Rangos …