Felháborodott leveleket ír Kajdi Csaba, amelyeket sosem küld el

  • Ha a modellügynökség tulajdonosát átvágják, első felindulásában címez egy levelet az illetőnek, amelyre alszik egyet és másnap mégsem küldi azt el.

Minden helyzetben igyekszik úriemberként viselkedni Kajdi Csaba, aki egy megcsalás esetén is higgadtan kezeli a szituációt. „Borzalmas helyzet ez, hiszen az embert becsapják. Pláne úgy, hogy közben azt gondoljuk, az az intimitás, ami a kapcsolatban van, azt a másik fél nem kapja meg máshol. Aztán kiderül, hogy de. Én ilyenkor se török-zúzok, egy ilyen helyzetben szépen összecsomagolnék és előkelően távoznék” – árulta el RádiósCyla, aki egy jól bevált módszert követ az olyan helyzetekben, amikor kihozzák a sodrából.

„Nem vagyok bosszúálló típus, de ha átvágnak mindig megfogadom, hogy revansot veszek. Aztán persze alszok rá egyet és nem lesz belőle semmi. Viszont elég sok olyan levelem áll a piszkozatok között, amit az illetőnek címeztem, de nem küldtem el” – mondta a nagymamája módszeréről Kajdi Csaba, aki mindig felülemelkedik az első, heves érzésein. „Nagymamám mindig azt mondta, írd meg, tedd el és ha másnap is úgy érzed, akkor küld el.

Másnap meg már úgy érzem, hogy dejó, hogy nem küldtem el. Ilyenkor ugyanis már úgy vagyok vele, hogy nem akarok semmilyen szinten foglalkozni az illetővel, nemhogy leveleket küldözgetni neki” – árulta el a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Somogyi Zoltánnak RádiósCyla.

A beszélgetés a https://open.spotify.com/episode/52cy9Zfwh5bWrrEc6LvFZO linken érhető el. 

- bdpst24.hu

Check Also

Művészeti pályára készült, végül a hadtudomány felé vette az irányt Nagy Melanie

A műsorvezetőt gyerekként a színészet és az éneklés vonzotta, ám később mégis a hadtudományi tanulmányokat …