Apassionata- Musical Night- elindult az országjáró musical koncert

  • Apassionata – Musical Night
  • Mahó Andrea & Nagy Sándor & Serbán Attila

Örömmel jelentjük be, hogy az adventi időszakban 2024. december 10-én három kiváló művész, Mahó Andrea, Nagy Sándor és Serbán Attila egy különleges programmal érkezik az Agora Veszprém Kulturális Központba, tele lenyűgöző ismert musical dalokkal és népszerű slágerekkel.

Az est folyamán a musicalirodalom legszebb dalai elevenednek meg olyan jól ismert ikonikus előadásokból, mint a Rómeó és Júlia, Az Operaház Fantomja, My Fair Lady, Meseautó, Miss Saigon, Mozart és még számos jól ismert klasszikus sláger.

Dátum: 2024. július 26
Időpont: 20:00 óra
Helyszín: Az Orfeum Budpest

Dátum: 2024. december 10 (kedd)
Időpont: 19:00 óra
Helyszín: Agora Veszprém Kulturális Központ

Dátum: 2024. április 29.

Isőpont: 19:00 óra

Helyszín- Békéscsaba – Csabagyöngye Kulturális Központ

  • Nagy Sándor sajnos nem tud részt venni a békéscsabai musical esten. Azonban örömmel jelentjük be, hogy helyette Mészáros Árpád Zsolt, ismertebb nevén MÁZS, fog szerepelni .Várunk mindenkit szeretettel.
Bövebben az előadókról:
Mahó Andrea: Jászai Mari-, EMeRTon- és Artisjus-díjas színművésznő, énekesnő, szinkronszínésznő, színitanodát végzett Gór Nagy Máriánál, majd diplomát szerzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemem. Számos színházban játszott, mint a Győri Nemzeti Színház, Budapesti Operettszínház, Madách Színház, Székesfehérvári Vörösmarty Színház és a Pesti Magyar Színház. Az Operaház Fantomjában – Christine, Rómeó és Júliában– Júlia, Szépség és a Szörnyetegben – Belle ,Nyomorultakban – Cosette, Mary Poppinsban– Mary Poppins és számos sikerdarabban játszott főszerepet.Hangjával és tehetségével nem csak a magyar közönséget , de már több ízben személyesen is elvarázsolta a világhírű zeneszerzőket mint például Andrew Lloyd Webber, Claude-Michel Schönberg és olyan illusztris előadóművészeket mint például Rhoda Scott vagy José Cura.2023-ban a Disney 100 koncerten ő volt ez egyetlen magyar női színművész, akit kiválasztott a produkció, hogy énekeljen. Hangja kifinomult, elkápráztató, és magával ragadó. Egyszerre erőteljes és érzékeny. Azonnal rabul ejti a nagyérdeműt.


Nagy Sándor: Jászai Mari-díjas, Soós Imre-díjas, valamint Kránitz Lajos-díjas színművész és énekes.Énekesi pályáját Toldy Máriánál kezdte, majd a Színház- és Filmművészeti Egyetemen operett-musical szakon szerzett diplomát. Pályafutása során számos kiemelkedő főszerepben tündökölt, olyan neves színházakban, mint a Madách Színház, a Játékszín, Orfeum, Veres1Színház, Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház. Számtalan musicalben főszerepei közül Az operaház fantomjában, az Én, József Attilában, a Vámpírok báljában, a Nyomorultakban, stb.Színpadi jelenléte páratlan és lenyűgöző. Egyedi érzelmi gazdagsága és dinamikus előadásmódja színpadi műsoraiban magával ragadó és feledhetetlen élményt nyújt a közönségnek.

Serbán Attila: színművész, énekes Kárpátalján Ungváron diplomázott táncpedagógus-koreográfus szakon.Színházi karrierjét Debrecenben kezdte, majd a Rock és Musical Színházban folytatta, ahonnan egyenes út vezetett a legnagyobb magyarországi zenés színházakba, mint például a Budapesti Operettszínházba illetve a Madách Színházba aminek oszlopos tagja. Feledhetetlen játéka a Macskákban, a Mary Poppinsban, a József és a színes szélesvásznú álomkabátban, a Spamelotban, a Jézus Krisztus Szupersztárban, Hairben, Aranyoskám, Rocksuli, Pretty Womanban stb… legendás. Színészete nem csupán kiváló, hanem egyedülálló személyiségét is belecsempészi minden szerepébe.Részt vett külföldi előadásokban is, például a Theater an der Wien Elisabeth előadásában. A magyar musical színtér meghatározó tehetsége és kiemelkedő alakja, nemcsak színházi, de zenei és televíziós produkciókban is aktív. Hangja bűvöletteljes tisztasággal és érzelmes mélységgel öleli körbe a publikumot.

jegyek:

- bdpst24.hu

Check Also

A Disney+-on már elérhető „az Otthonunk” gyűjtemény

A THE WALT DISNEY COMPANY ÉS A NATIONAL GEOGRAPHIC KÖZÖS GLOBÁLIS KAMPÁNYT INDÍT A FÖLD NAPJA ALKALMÁBÓL …