Ezek lesznek az idei tavaszi lakberendezési trendek

  • Szeretnéd tudni, hogy mik lesznek az idei nagy lakberendezési trendek a tavaszi időszaktól? Az alábbi cikkünkben mindent elárulunk.

Az idei évben számos lakberendezési trend eltűnik köztük a minimalista stílus és a fehér falak. Végre színesebbek lesznek a lakásbelsők. Eljött azoknak az ideje akik szeretik a karakteresebb lakásbelsőket. A konyhabútorok is színesebbek lesznek, nem ritka az élénk piros vagy a sárga árnyalat sem, elfelejthetjük a visszafogottabb árnyalatokat. De az ezüst sem divat már a kiegészítőkön, szemben az arany és a króm színeivel, az ipari stílus is elfelejtődik. A hideg fényeket felváltja a meleg sárga fény a lakberendezésben. Az idei év színe a barackpihe. Ebben a színben például kiváló minőségű terítők vásárlásával biztosíthatjuk a lakásban az idei trendet.

Mit tudunk tenni, hogy új stílust adjunk az otthonunknak?

Évszakváltáskor lehetőségünk van arra, hogy megváltoztassuk a lakásunk stílusát, számos lakberendezési ötletekkel vagy meglévő dekorációk felhasználásával. Nem csak a tavaszi nagytakarítással frissíthetjük fel a lakásunkat.

A lényeg, hogy úgy változtassunk színeket, stílust, hogy jól érezzük magunkat az otthonunkban, de mégis tavaszi megjelenést is csempésszünk be a lakásba, hogy magunk mögött hagyhassuk a sötét, hideg téli napokat.

Azért, hogy a tavasz hangulata jelenjen meg az otthonunkban, figyeljünk arra, hogy a színek, minták, anyagok mind világos árnyalatúak legyenek. A virágos kiegészítők sokat tudnak segíteni abban, hogy meglegyen az összhang a belső és a külső környezet között. Természetesen a természetben megtalálható színek, mint a zöld megnyugtat bennünket, ezért érdemes nem csak cserepes hanem vágott virágok formájában is alkalmazni a lakberendezés során. Ráadásul stresszcsökkentők és segítik a kreativitást is. Egyébként is a meleg színek lesznek a befutók, vége a hideg árnyalatoknak. A központi szerepet a földszínek kapják, a terrakották a mély narancsok.

A lapraszerelt olcsó bútorok hosszú ideig népszerűek voltak, de ezeknek a bútoroknak a trendje is eltűnik. A fenntarthatóság és a környezeti hatások miatt az emberek kezdik megérteni, hogy érdemes minőségi bútorokba fektetni, amivel az otthonaikat személyre szabhatják.  A kézzel készített magas minőségű bútorokkal kifejezhetik az egyéniségüket. A belső terekbe a természetes anyagok is visszatérnek ilyenek például a kő, a fa, és a bambusz.

Mi lesz az év trónkövetelő dekorációja?

Nem is lehetne más mint a gomba! A következő években ezt a mintát fogjuk látni mindenhol a lakberendezéssel kapcsolatban. Egy-egy gombával vidámságot csempészhetünk az otthonunkba.

Összegezve

Az eddigi trendekkel ellentétben a melegebb árnyalatú, személyre szabott bútorokkal berendezett otthonok lesznek az elkövetkezendő évek trendjei. A színesebb lakásbelsők, a melegebb hatású fények, virágos textíliák az új stílus részei ugyanúgy, mint a zöld növények az arany és a króm kiegészítők és szerelvények is.

- bdpst24.hu

Check Also

Bécs ad otthont a világ első villamos-világbajnokságának

A villamos Európa-bajnokság története 2012-ben kezdődött Drezdában, és azóta emberek ezreit inspirálja. Az évente megrendezett …