SkyShowtime: The Tattooist of Auschwitz (Az auschwitzi tetováló)

  • Itt a hivatalos előzetes
  • A nagy nemzetközi sikert aratott regényen alapuló minisorozat kizárólag a SkyShowtime-on érhető el 2024. június 7-től

Megjelent a SkyShowtime hamarosan érkező saját gyártású sorozatának, a The Tattooist of Auschwitz (Az auschwitzi tetováló) hivatalos előzetese, és június 7-től a minisorozat összes része elérhető – kizárólag a SkyShowtime-on. A hatrészes minisorozat Heather Morris nemzetközi sikerregényén alapul, és megtörtént eseményeket dolgoz fel: Lali és Gita Sokolov történetét, akik a második világháborúban, a holokauszt idején az auschwitzi koncentrációs tábor foglyaiként találkoztak egymással. 

A drámai hatású előzetesben a már idős Lali (Harvey Keitel) meséli el Heather Morrisnak (Melanie Lynskey), mi történt Auschwitzban, és eközben emlékei megelevenednek. Az előzetesben a fiatalabb Lalit (Jonah Hauer-King) is láthatjuk, amint megismerkedik és beleszeret Gitába (Anna Próchniak). 

Az előzetesben a többszörös Oscar®-díjas zeneszerző Hans Zimmer és Kara Talve – akik a sorozat főcímdalát is szerezték – megindító eredeti szerzeménye is hallható.

A The Tattooist of Auschwitz (Az auschwitzi tetováló) egy szlovák zsidó, Lali (Hauer-King) története, akit 1942-ben Auschwitzba deportálnak, abba a koncentrációs táborba, ahol több mint egymillió zsidót gyilkoltak meg a holokauszt idején.

Röviddel a megérkezése után Lali azt a feladatot kapja, hogy azonosítószámot tetováljon fogolytársai karjára. Gitával (Anna Próchniak) is akkor találkozik, amikor rabszámát a karjára tetoválja. Szerelmük, amely dacol az őket körülvevő borzalmakkal, ekkor szökken szárba. Ezzel kezdetét veszi egy bátor és felejthetetlen történet. A szeszélyes náci SS-tiszt, Stefan Baretzki (Jonas Nay) állandó őrizete alatt Lali és Gita elhatározzák, hogy életben tartják egymást.

Körülbelül 60 évvel később a most 80-as éveiben járó Lali (Keitel) találkozik az ambiciózus íróval, Heather Morrissal (Lynskey). A nemrég megözvegyült Lali összeszedi a bátorságát, hogy elmondja történetét a világnak. Miközben feleleveníti múltját Heathernek, Lali végre szembenéz fiatalkora traumatikus alakjaival, és felidézi az emlékeit arról, milyen volt szerelembe esni a világ egyik legsötétebb helyén. 

A The Tattooist of Auschwitz (Az auschwitzi tetováló) című sorozatot a Synchronicity Films vezető producere, Claire Mundell, a Sky Studiosszal együttműködésben készítette. A sorozatot Tali Shalom-Ezer rendezte. A The Tattooist of Auschwitz (Az auschwitzi tetováló) vezető producere és írója Jacquelin Perske, Evan Placey (társproducer) és Gabbie Asher epizódszerzőkkel együtt. Serena Thompson a Sky Studios vezető producere.

 

Honlap: www.skyshowtime.com/hu  

Twitter: www.twitter.com/SkyShowtime  

- bdpst24.hu

Check Also

Magyarországot képviseli és a győzelemre készül Válint Bence az idei Ferrari Challenge kupasorozatban

Fotókredit: Ferrari Budapest / Petr Michalek A tavalyi félszezon és az akkor bravúrral elért összetettbeli …