GymBeam: Merész overálok, funkcionális sporttáskák, izzadság-elvezető leggingsek

  • Itt a megújult BeastPink kollekció!

Készülj a tavaszra a megújult, minőségi BeastPink kollekcióval! A GymBeam hosszú ideje azon dolgozik, hogy az aktív életmódot követő nők igényeit figyelembe véve tökéletesítse termékeit. Nem csak a ruházati termékek, de a táplálékkiegészítők és fitnesz kellékek is új köntösben jelennek meg idén tavasszal a kínálatban. 

BeastPink termékajánló, hogy továbbra is lendületben maradj!

Jógaszőnyeg Pink – BeastPink

Téged is elkapott az év eleji pörgés? Ez nem azt jelenti, hogy nem lassulhatsz le egy kicsit egy hosszú nap végén. A csúszásmentes jógaszőnyeg a kedvenc társad lesz egy relaxáló jóga vagy légzéslassító gyakorlatok során. De ha épp egy kis pörgésre vágysz, hogy levezesd a nap során összegyűlt feszültséget, súlyzós, HIIT vagy más erősítő edzéshez is stabil alapot nyújt.

Puha anyagból készült texturált felület pedig megfelelő támaszt és stabilitást biztosít. Kiváló minőségű TPE habból készült, így kényelmesebbé teszi az edzést, miközben az ízületek védelméről is gondoskodik. Trendi színének és egyedi, lekerekített formájának hála stílusos kiegészítőd lesz nem csak az edzések során, de a válladra akasztva is, miközben átszeled a várost!

Elérhető: Jógaszőnyeg Pink – BeastPink

Ár: 7 290 Ft

Hyper női overál Shadow – BeastPink

Egy nem hétköznapi darab, amiben szuperhősnek érezheted magad! A Hyper alakformáló overál egy funkcionális leggings és felső kombinációja, ami előhívja belőled a magabiztos csodanőt! Megbízható izzadságelvezető anyagának hála nem melegszik rád, gyorsan szárad és megóv a kellemetlen szagok kialakulásától. Nejlonból és elasztánból készült, így szinte második bőrként illeszkedik. Nem akadályoz a mozgásban, és soha nem csúszik félre. Az extra biztonságért a merész hátkivágást vastag pántok keresztezik, amelyek kiemelik a csodás alakodat. Ez a luxus darab minden olyan nő számára készült, aki szeretne kitűnni a tömegből. Nem kell többé azon törnöd a fejed, hogy milyen szettet válogass össze az edzőterembe – a Hyper overállal együtt extra önbizalmat, erőt és nőiességet is magadra veszel. 

Elérhető: Hyper női overál Shadow – BeastPink

Ár: 15 990 Ft

Serenity sporttáska Pink – BeastPink

Lassan itt a tavasz, de te még mindig a tökéletes edzős táskát keresed? Ebben a darabban mindent megtalálsz, amit egy “pakolós” táskában keresel: több mint 26 literes űrtartalmával bőséges tárolóhelyet kínál, az edzőcipőt a kifejezetten erre kialakított, jól szellőző és szagelszívó nyílásokkal ellátott oldalzsebben tárolhatod. A praktikus, állítható elasztikus pántoknak hála pedig a jógaszőnyegednek is biztosan jut hely, és nem kell majd attól tartanod, hogy a nagy sietségben véletlenül a buszon hagyod majd. 100% poliészterből készült, ezért rendkívül strapabíró, könnyű és egyszerűen tisztítható sporttáska, így nem csak az edzésekre, de hétvégi utazásokra is magaddal viheted, hiszen egy rövidebb kiruccanáshoz szükséges dolgaid simán elférnek majd benne

Elérhető: Serenity sporttáska Pink – BeastPink

Ár: 12 990 Ft

Spectra övtáska – BeastPink

Edzés, fesztivál vagy kutyasétáltatás? Ezt az övtáskát tuti nem veszed le egész évben! Jut hely az összes személyes holmidnak; telefonnak, pénztárcának, kulcsnak, jutifalatnak. Ha technikai kiegészítőként használod, hosszútávfutáshoz az energiazselének is lesz helye. A rejtett cipzáras zseb kiváló az apróságok tárolására. A legféltettebb kincseidet pedig egy erős cipzár tartja a helyén, amely akár egy átugrált éjszaka során sem hagy cserben. Mivel futáshoz, túrázáshoz, állóképességi és magas intenzitású edzésekhez tervezték, ezért a biztonság mellett rendkívül kényelmes is.

A csattal záródó, állítható derékpánt biztonságos és személyre szabottan illeszkedik bármilyen testalkatra, bárhogy is szeretnéd viselni. Könnyű és tartós poliészter anyagból készült, így tényleg bírja a gyűrődést, a színjátszó metálos dizájn pedig feldobja az öltözéked.

Elérhető: Spectra övtáska – BeastPink

Ár: 4 990 Ft

Serenity női kapucnis pulóver Olivine – BeastPink

Van annál jobb érzés, mint amikor egy izzasztó edzést követően veszel egy frissítő zuhanyt, majd belebújsz a kedvenc kapucnis pulcsidba? Mi, nők rendkívül kreatívak tudunk lenni, ha kuckózásról van szó, és már egy lazább szabású hosszú ujjú is elég ahhoz, hogy maximálisan kényelmesen érezzük magunkat. A Serenity női kapucnis pulóver egy trendi túlméretezett pulcsi, amely hamar a legtöbbet hordott ruhadaraboddá válhat. 100% légáteresztő pamutból készült, így elképesztően puha a tapintása, szinte simogatja a bőröd, a gumírozott derékrésznek hála pedig mindig megtartja az alakját. Kényelmes és stílusos darab, amely gondoskodik a kényelmedről nem csak sportolás, de pihenés, utazás vagy akár otthoni filmnézés közben is. Bárhogy is viselnéd, könnyen kombinálható darab, akár leggingsel, akár farmerrel párosítod. A modern oversized kialakításnak köszönhetően nem gátol a mozgásban, kellemesen takar, ha épp arra vágysz, és körülölel, mint egy pihe-puha takaró.

Elérhető: Serenity női kapucnis pulóver Olivine – BeastPink

Ár: 12 490 Ft

Hyper női leggings Shadow – BeastPink

Ha Valentin-nap elmúltával még mindig a szerelem jár az eszedben, akkor van egy tökéletes célpontunk számodra: a Hyper bordázott leggingsbe már az első próba után bele fogsz szeretni. A nejlon és elasztán tökéletes kombinációjából készült anyag megbízható izzadságelvezető képességével és alakformáló kialakításával azonnal elvarázsol majd.

A 4-irányú stretch technológiának és a közepes kompressziós tulajdonságának köszönhetően szorosan illeszkedik vonalaidra, kiemeli a kedvenc domborulataidat, mégsem szorít, és bármelyik sportot is válaszd, mindig nagy mozgásszabadságot biztosít. A bokáig érő leggings magas derékrésszel, rugalmas derékpánttal és csúszásmentes felülettel rendelkezik, így a legintenzívebb gyakorlatok során is tökéletesen a helyén marad. Nem látszik át, nem gyűrődik, nem csúszik le – egyszerűen szólva soha nem hagy majd cserben. 

Elérhető: Hyper női leggings Shadow – BeastPink

Ár: 11 890 Ft

Mini sporttörölköző Shadow – BeastPink

Gyakran a legkisebb dolgok lehetnek a legnagyobb segítségünkre – ez nincs másképp a fitnesz kellékekkel sem!

Egy apróra összehajtható sporttörölköző az egyik leghatékonyabb jóbarátod lesz, hiszen könnyű magaddal vinned bárhová: helytakarékos, pehelykönnyű, mégis nagyon jól jön majd az edzés során. Poliészter és poliamid keverékéből áll, így nagyon gyorsan szárad, nem szív magába sok nedvességet, ezért még intenzív igénybevétel esetén sem ázik át úgy, mint egy hagyományos törölköző.

Nem csak az edzőteremben, de szabadidős vagy otthoni sportolás tökéletes kiegészítője is lehet, különböző talajgyakorlatok során szőnyegként is szolgálhat. Modern, minimalista dizájnjával minden szettedhez tökéletesen megy majd, kellemesen rugalmas, tartós és hosszú élettartamú, így sok boldog, mozgással teli évet tölthettek majd el együtt.

Elérhető: Mini sporttörölköző Shadow – BeastPink

Ár: 2 990 Ft

További inspirációért, szakmai tanácsokért és az egészséges életmódot támogató termékekért keresd fel a GymBeam oldalát.

gymbeam.hu

@gymbeamhu

#gymbeamhu

- bdpst24.hu

Check Also

Jön a víz, úszik a kocsi: így autózzon árvíz idején!

Az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb árvize sújtja Kelet-Közép-Európát. Ilyen helyzetben életünk minden területét, így az …