Vigyázz, kész, ültess! – Megérkezett az IKEA DAKSJUS kollekciója

Az IKEA új kollekciója a tapasztalt és a kezdő kertészekre is gondolt. A növényültetés időszakára összpontosító DAKSJUS termékek között megtalálhatók bel- és kültéri használatra alkalmas víztároló virágcserepek, függő virágtartók és virágállványok, valamint a növények gondozásához elengedhetetlen kiegészítők, mint például a patentos kertész alátét, ami segít elkerülni az ültetéssel járó rendetlenséget.

Közeledik a növényültetés időszaka, amihez új, DAKSJUS kollekciónk nyújt segítséget azoknak, akik szeretnek kertészkedni. Remek tervezésű virágállványokat, cserepeket, kaspókat és kiegészítőket tartalmaz, csupa olyan terméket, ami egyszerűvé és élvezetessé teszi a növények elültetését és gondozását.

Akár tapasztalt, akár kezdő kertész vagy, a DAKSJUS kaspókkal, állványokkal és kiegészítőkkel könnyen csodás, növényekkel teli környezetet varázsolhatsz.

Az IKEA tervezőinek elsődleges célja a kertészkedés megkönnyítése volt, azonban arra is törekedtek, hogy a kollekció darabjai élvezetet vigyenek az ültetés folyamataiba és teret adjanak a kreativitásnak.

„Reméljük, hogy ezek a vázák arra ösztönöznek, hogy új dolgokat ültess, és örömmel töltsön el, amikor a hajtásból növény sarjad” – mondta Wiebke Braasch és Iina Vuorivirta, a kollekció tervezői.

- bdpst24.hu

Check Also

A fiatalabb generáció tudatosabb, a 60 év felettiek viszont eladósodtak

Alaposabban mérlegelik a fiatalok a banki hitel felvételét mint 5 évvel ezelőtt, a 60 év …