Stílusos és funkcionális: megújult a BeastPink márka

Megújult formában, de a megszokott minőséggel tér vissza a GymBeam nők számára kifejlesztett márkája, a BeastPink. A termékcsalád ideális választást kínál testalkattól és választott mozgásformától függetlenül, legyen szó futásról, kerékpározásról, pilatesről vagy más szabadidős tevékenységről. A sportruházat mellett a kollekcióban található táplálékkiegészítők és fitnesz kellékek is megújulnak idén tavasszal.

A BeastPink új ruhakollekciójában minden nő magabiztosnak, egészségesnek és fittnek érezheti magát – nem csak sportolás közben. A márka régóta arra törekszik, hogy az aktív életmódot követő nők igényeit és a technológiai változásokat figyelembe véve tökéletesítse termékeit. Így született újjá a BeastPink kollekció.

Kényelem, stílus és teljesítmény

A megfelelő anyag és fazon kiválasztása nem egyszerű feladat, hiszen különböző igényeknek kell megfelelni. Ezek a ruhadarabok úgy lettek megalkotva, hogy mindenki kedve szerint válogathasson a termékpalettáról. A BeastPink kollekció azok számára is kínál megoldást, akik a lazább szabású, puhább ruhadarabokat, vagy akár a rugalmasabb, alakformáló darabokat részesítik előnyben. 

A BeastPink női termékcsalád nem csupán egy kollekció; egy életstílus és együttműködés a nőiesség és a teljesítmény között. Az innovatív anyagok és a letisztult szabások garantálják, hogy minden nő megtalálja a saját stílusát a BeastPink újragondolt női ruházati termékcsaládjában.

A GymBeam megújult BeastPink kollekciója már elérhető itt.

gymbeam.hu

@gymbeam.hu

#gymbeamhu

- bdpst24.hu

Check Also

Az előadás, ami a bőröd alá kúszik: magyarországi ősbemutatóra készül a miskolci színház

Szeptember 21-én magyarországi ősbemutatóra készül a Miskolci Nemzeti Színház, ugyanis Alexandru Popa dráma- és forgatókönyvíró, …