25 éves a LEGO® Star Wars™ 

  • Az évfordulót a LEGO Csoport, a Lucasfilm együttműködő partnere, különleges eseménysorozattal ünnepli, amelyet a nürnbergi játékvásáron nyitottak meg. 
  • Bemutatták az új 25. évfordulós logóval ellátott LEGO® Star Wars™ készleteket.
  • A LEGO Csoport emellett az egész évre tervezett jubileumi ünnepségek részeként megrendezi a LEGO® Star Wars™ 25 másodperces filmfesztivált.

Idén ünnepli 25. évfordulóját a LEGO Csoport és a Lucasfilm együttműködéséből született LEGO® Star Wars™, amelynek alkalmából a LEGO Csoport a LEGO Star Wars rajongók és a mérföldkő megünneplésére egész éven át tartó eseménysorozatot hirdetett meg az egész galaxisban.

A LEGO Csoport a nürnbergi játékvásáron nyitotta meg a jubileumi ünnepségsorozatot, ahol bejelentették az új évfordulós termékek előrendelését, valamint a LEGO Star Wars 25 másodperces filmfesztivált is, amely márciusban indul az ünnepségek részeként.

Az először 1999-es New York-i Játékvásáron bejelentett LEGO Star Wars együttműködés 25. évfordulójának tiszteletére kiadott készletek között többek közt megtalálható a vadonatúj Csillaghajó sorozat, amelyet a Millenium Falcon™ és a Láthatatlan Kéz™ csillaghajók inspiráltak; valamint nem egy, hanem két, a Tantive IV™ hajó által ihletett építőkészlet; és egy különleges, 25. évfordulós kiadású szett R2-D2™ tiszteletére. A különleges alkalomra való tekintettel egyes készletek gyűjthető, LEGO formában még soha nem látott minifigurákat, illetve jubileumi feliratos elemeket is tartalmaznak majd.

A LEGO Star Wars együttműködés lenyűgöző 25 évet tudhat maga mögött: termékek, videójátékok, animációs tartalmak, nagy építmények, és még sok más! Szeretnénk megünnepelni ezeket az éveket és mérföldköveket mindenkivel, aki segített nekünk eljutni idáig, de különösen a rajongói közösséggel, hiszen az ő kreativitásuk és lelkesedésük nélkül nem tartanánk ott, ahol ma tartunk” – mondta Mike Ilacqua, a LEGO Csoport termékvezetője.

Március 1-jén a LEGO Csoport elindítja a LEGO Star Wars 25 másodperces filmfesztivált, amelynek keretében világszerte arra kérik a rajongókat, hogy küldjék be saját 25 másodperces filmjüket, melyben kedvenc Star Wars pillanataikat játsszák újra, vagy egy teljesen új történetet készítenek a LEGO Star Wars építőkészletek és minifigurák segítségével.

A LEGO Star Wars együttműködés 25. évfordulójához kapcsolódó további termékmegjelenések között szerepel a DK LEGO Star Wars Visual Dictionary frissített kiadása, amely egy exkluzív új minifigurával érkezik. Jelenleg már előrendelhető, és 2024 áprilisában jelenik meg.

Az év során további események adnak alkalmat majd arra, hogy a LEGO Csoport egyesítse erőit a rajongói közösségekkel, hogy megmutathassák a LEGO Star Wars iránti kreativitásukat és szenvedélyüket.

Az új LEGO Star Wars 25. évfordulós készletek már előrendelhetőek a www.LEGO.hu/star-wars oldalon, valamint 2024. március 1-től kaphatóak a LEGO üzletekben, a LEGO.hu oldalon és a viszonteladóknál szerte a világon.

További információkért látogass el a www.LEGO.hu/star-wars weboldalra!

- bdpst24.hu

Check Also

Nem csak a padlóról, de a kutyánkról is porszívózhatjuk ezentúl a szőrszálakat

A Dreame Technology Z30 vezeték nélküli porszívó az egyik legerősebb szívóerővel rendelkezik a piacon A …